- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Ben balık yemem ablam ya hiç sevmemde sütde içmem pek peynir yoğurt severim ama
Balık Bende Yemiyorum.. :120:
Ama Süt Manyaklığı Var Bende de..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben acik renk daha cok begendim gozlerin ortaya cikiyor boyle sonuk kalmis sanki ay INSALLAH kizmadin dost aci soyler![]()
Ben İstanbuldayım.. Ben Yesem Olmaz mı ?
Bana Yolla Kurutayım..
Olabilirim de..![]()
favorim mustafa amcam,sibel tuzune uyuz oldum adama kiziyir ama oda kayigin ortasinda oturmus ya koptum
![]()
kızçelerim hepinize allah rahatlık versin iyi geceler ben yatıyorum![]()
Ben İstanbuldayım.. Ben Yesem Olmaz mı ?
Bana Yolla Kurutayım..
Olabilirim de..![]()
Amin Elif'im canım ya
Ayy kahvesiz duramam yaa
Sen çok fitsin ablam ondan olmayabilir.
yok bilmiyorum da soğuk suyla yıkamak lazımmış banyodan sonra masaj yaparak.Ben dizlerimden aşağısını yıkıyordum ama kalçamdan yıkamadım hiç
İnaşşalh canım 2012 sizin seneniz olup tüm isteyenlere bebek verir Rabbim inş.![]()
inşallah bitanemm senin günün geçmişti dimi:26:sadece lekelenme olmuştu heralde
Balık Bende Yemiyorum.. :120:
Ama Süt Manyaklığı Var Bende de..![]()
ben sizin ağaçtan inmem ya![]()
inme tatlım ağacımız konforlu ben çıkınca bi yerleşiyorum oturduğum yerden rahat raht yiyorum
Ya bizim köydede Rahmet olsun canınan bi dede varmış dikmiş yolun kenarına bizim evin orada Allahım bi güzelde dutu olur ki her sene yiyorum orada.
Bizim köyde hep yol kenarına meyve dikerler yoldan geçen yesinde bize dua etsin diye![]()
ne demek yollarım tabi de dut çabuk kararıyor ama:26:
sen neresindesin istanbulun
bu arada makara sen kaç yaşındasın aynı topikte sık karşılaşıyoruz ben seni hakkında pek bişey bilmiyorum
ve merak ediyorum seni![]()
kızmam saçmalama canım benimm yorumlarınız çok önemli benim içinnn![]()
mercii canim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINkızçelerim hepinize allah rahatlık versin iyi geceler ben yatıyorum![]()
Ayy kurusuda çok faydalı benim ellerimde deri soyulması vardı.Bi kurtulamadım cild hastalığından.Neyse onu kaynatıp ılıyınca ellerimi sokuyordum ona tadı güzeldi ama
Ya şimdi yani ııı falan diyo ya bayılıyorum ya.Gönüllülere uyuz oldum hele asena mı ne var ya ona gıcık gıcık![]()
Ya düşünsene 3 saniyelik hafızaları var ondada gidip yakalayıp yiyolar ne kötü.Gariplerim zaten birşey hatırlamıyor saf saf yüzüyolar diğeri yemi yiyip yakalandığını görse bile 3 saniye sonra unutacak gidip yiyecek zaten
25 Yaşındayım.. Anadolu Yakasında İkamet Ediyorum..
Sen ?![]()
bizde çok fazla yiyen yok gelin yiyin kızlar siz ziyan oluyor dutlar![]()
Ayy kurusuda çok faydalı benim ellerimde deri soyulması vardı.Bi kurtulamadım cild hastalığından.Neyse onu kaynatıp ılıyınca ellerimi sokuyordum ona tadı güzeldi ama
Ya şimdi yani ııı falan diyo ya bayılıyorum ya.Gönüllülere uyuz oldum hele asena mı ne var ya ona gıcık gıcık![]()
Öyle deme Makaram hayırlısı ALlah'tan belkide vardır bilemeyizGeçen Ay ki Vakamı Biliyorsun..
Fos Çıktı..
Bu Ay Bakalım..
Daha Bir Şey Yok..![]()
hımm yaşın küçükmüş senindebende anadolu yakası (beykoz)
![]()
Öyle deme Makaram hayırlısı ALlah'tan belkide vardır bilemeyiz
Günün geçsinde hele
Ablaaaaaaaaaaa sen istanbuldamısın hemde beykozdaaahımm yaşın küçükmüş senindebende anadolu yakası (beykoz)
![]()
hımm yaşın küçükmüş senindebende anadolu yakası (beykoz)
![]()