- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
Vealeykümselam cnaım benimselammmm kizlar![]()
Badem şekerimmm dondiş ne ya çok merak ettim
Ayy çok güzeldi hava ama ben yinede tm gün sobayı yaktım
Bebeğim dondurma demek yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vealeykümselam cnaım benimselammmm kizlar![]()
Badem şekerimmm dondiş ne ya çok merak ettim
Ayy çok güzeldi hava ama ben yinede tm gün sobayı yaktım
Vealeykümselam cnaım benim
Bebeğim dondurma demek yahu![]()
Seksenleri izliyorum reklam girdi
neyse ben kaçtım gelirim inş dizi bitsinde![]()
Selam canikommm nerdesin yahu sennn![]()
ayyy sekerim yaaaa wallahi firsat bulamiyom girmeye.... birde telefonu degistirdiginden beri hiccc bilgisayari acmiyom useniyom acmayaaa
amaaaaa cokkkkkkkkkkkk ozledimm siziiiiiiii![]()
Hımm telefondan taklıyorsun yaniDaha sık gel özledik bizde
![]()
bende cok ozluyom sizi yaaa walla ailem gibisinizcanikom bu arada paketin turkiyede.. bende paketin numarasi var sana vereyim mi coktandir yolladim istersen bi postaneye falan sor
Olur canım bakarım eğer verirsen numarasını.Abim postanede ya sordururum ona canm.Evet ya insan alışıyo ya.Eskisi kadar kalabalık olmuyo ama![]()
guzelim benim iste no: -CC 55 999 623 5 DK
ins sag saglim eline ulasir... biraz gec oldu kusura bakma tekrar yaaa..
Canım ben pek anlamadım ptt takipten mi bakacağım ben.Eğer Samsuna geldiyse aldırırm tatlım nerede tam olarak anlamadım da
Yok canım olur mu öyle şey ne kusuru asıl ben senin için üzüldüm daha fazla uğraştın kargo ücretide bi hayli tuttu tabi![]()
Allah seni ne etmeye kız diyorum bende bu ne google yazdım dondiş diyeSende yaz bi sonra görseller yap
Poğacaaa poğacaaaaa![]()
canim ben esime hediye yolladigim zaman esim hep bi numara ister ve o numarayla hediyenin gelip gelmedigini ogrenir. ben internetten takip ediyordum ama suan sadece turkiyede oldugu yaziyo ve samsuna geldimi gelmedimi hic bi bilgi yok ve bayada oldu gondereli o yuzden acaba bi yerde takildimi diye merak ettim. sende postaneye bu verdigim noyu verirsen gorebilirler nerde oldugunu.
canim benim paket sana ulassinda gerisi onemli degil![]()
Canım buldum buldum Samsundaymış annem yarın gider alır canım
1.
Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
13/03/2012 11:30 :38
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
14/03/2012 14:15 :41
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - SAMSUN(SAMSUN KARGO IŞLEME MERKEZI)
20/03/2012 11:30 :21
canim cokkk sevindimdee.... gumruklu diyoo:26::26::26: bunun icin para falan odemezsin demiiii
Gümrüklü yani yurtdışından geldiği için canım gümrükten giriş yapıyor ya oo
Anneme söyledim evden ayrılmayacak onlar eve getirecek kargoyu heralde yinede arar sorarım ben yarın canım.Çok teşekkür ederim sende çok uğraştın sen ne zaman alacaksın hediyelerini:26::26: