Berenli Saatler :)

Belli değil daha tatlım bakıyoruz:31: Ben Bodrum ya da Fethiye istiyorum aslında
ama deniz kum güneş olsun da neresi olursa olsun:52::52::52:

bende oraları istyrm ama benimki bikini asla giydirmez asla mayoda giydirmez kapalıların giydirdikleri şeyler varya onlardan alcak bana :49:

bende oraları istyrm ama benimki bikini asla giydirmez asla mayoda giydirmez kapalıların giydirdikleri şeyler varya onlardan alcak bana :49:

Haşemaa:)
Bravo enişteye tebr,kler sözünü dinle kız aferinn:9:

:52::52::52::52::52: Hahahaaaaaa gece gece kahkaha attımmmmmm:27::27::27::27::27:
Çok şükür benim aşkım karışmaz bikinime falan. Zaten göbek möbek o biçim oldu karışmasına
gerek yok gören kaçıyooo:52::52::52::52:

Gelin canımmmm beraber gidelimmmm:34:

:52::52::52::52::52: Hahahaaaaaa gece gece kahkaha attımmmmmm:27::27::27::27::27:
Çok şükür benim aşkım karışmaz bikinime falan. Zaten göbek möbek o biçim oldu karışmasına
gerek yok gören kaçıyooo:52::52::52::52:

Gelin canımmmm beraber gidelimmmm:34:

daha neler var neler
etek yasak sıkı kot yasak askılı asla yasak :1::1:

daha neler var neler
etek yasak sıkı kot yasak askılı asla yasak :1::1:

Aslında şöyle eğer sen o tarzda bir insan olmasaydın kabul etmezdin canım
Hayır bana karışamazsın sen istediğimi giyerim deyip yol verirdin yinede seninde çizgin belli demekki

Aslında şöyle eğer sen o tarzda bir insan olmasaydın kabul etmezdin canım
Hayır bana karışamazsın sen istediğimi giyerim deyip yol verirdin yinede seninde çizgin belli demekki

kız ben 2 gün önce kapanıyordum böyle şeylere burda söylemek istemezdim sanki hani ilan ediyormuş gibi ama siz yabancım değilsiniz kardeşimsinizz yani demek istediğim benim fikirlrimde enişten uygun:49:

yetiştiremiyorum zaten 2800 tane okudum mervem sabaha kadar okuyorum yetişmiyor:50:

Ben kardeşime okudum o da sınava girecek ben 1 ayda bitirdim ama hergün okuyamadım tabi
Söyle bana paylaşalım hadi gülüm

kız ben 2 gün önce kapanıyordum böyle şeylere burda söylemek istemezdim sanki hani ilan ediyormuş gibi ama siz yabancım değilsiniz kardeşimsinizz yani demek istediğim benim fikirlrimde enişten uygun:49:

Aaaa Maşallah canım benim ya Rabbim nasip etmiş bak ne güzel
Kapandın mı Allah hayırlı uğurlu etsin bir ömür boyu böyle devam eder

Back
X