kız sen nerelerdesin ya
abimin 10nisn doğum günüde canım bende hediye olarak onun çektiği resimlerde takvim yaptırıcaktım önemli günlerede ailemiz için önemli günleri yapacaktım ama çok pahalı tutuyo
Selam kızlar
canım bi yazarmısın bana ya :26:
abimin 10nisn doğum günüde canım bende hediye olarak onun çektiği resimlerde takvim yaptırıcaktım önemli günlerede ailemiz için önemli günleri yapacaktım ama çok pahalı tutuyo
hoşgeldn canım nasılsın
Ben Sana Yapayım..
Aslında haklısın canım ya bende yapabilirim demi ama öyle güzel guşa kağıta nasıl bastırıcam:26::26:
Kuşe Olması Şart mı ?
kuse olmaz gusa olacak:86::86:
A4 Değil de A3 Daha Büyük ve Güzel Olur..
daha orjinal durması için demiştim a4de güzel olur mu ki:26:
kuse olmaz gusa olacak:86::86:
Ben Sana Yapayım..
Biraz zor gunlr geçirdim ama İyiyim şimdi cnmmmm
bak takvim iyi fikirmiş haa benimde kocişimin 6 nisanda doğum günü naapsam ne hediye alsam bilemedim ne kadardırkii bu takviim :26: ay bak aklıma yattı haa bu takvim olayı güzelmiş kız sen nasıl yapcanki o takvimii? bu arada slm arkadaşlardaan diye daldım sohbetinizee neyse yabancı sayılmam
selammm
canim ben simdi 2 bardak mercimege 4 bardak su koydum sende 1 bardak mercimege 2 bardak su koy 1 tanede limon tuzu at cok azda tuz sonra o ocakta haslansin kapagini kapat tencerenin suyunu cekince biraz dibinde cok azcik su kalsin ocaktan al sonra 1 bardakta ince bulgur ekle kenarda dinlenmeye al,sonra bir bas sogani 3 kasik sivi yagda kavur sonra 1 bucuk kasik salca ekle salcaylada biraz kavur bunuda o dinlenen mercimekle bulgura kat karistir biraz sogumasini bekle dinlensin o iyice sonra bir tepsiye dok o karisimi biraz limon suyu tuz karabiber aci seviyorsan pul biber kat yogur iyice sonrada kiyilmis soganla maydonozu kat biraz daha yogur sonrada sekil ver oldu bitti
saahimii hani nerde nasıl yapıyomuuş :26:aaaa programı bile varmış nette takvim yapma programı diye
Kuşe İçin Söz Veremem Ama Fotokopi Kağıdı İçin Garanti Verebilirim..
Matbaacılıkta Öyle Bir Terim Yok..
Kuşe İçin Söz Veremem Ama Fotokopi Kağıdı İçin Garanti Verebilirim..
Matbaacılıkta Öyle Bir Terim Yok..
bak takvim iyi fikirmiş haa benimde kocişimin 6 nisanda doğum günü naapsam ne hediye alsam bilemedim ne kadardırkii bu takviim :26: ay bak aklıma yattı haa bu takvim olayı güzelmiş kız sen nasıl yapcanki o takvimii? bu arada slm arkadaşlardaan diye daldım sohbetinizee neyse yabancı sayılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?