Berenli Saatler :)

selammm

canım bi yazarmısın bana ya :26:

canim ben simdi 2 bardak mercimege 4 bardak su koydum sende 1 bardak mercimege 2 bardak su koy 1 tanede limon tuzu at cok azda tuz sonra o ocakta haslansin kapagini kapat tencerenin suyunu cekince biraz dibinde cok azcik su kalsin ocaktan al sonra 1 bardakta ince bulgur ekle kenarda dinlenmeye al,sonra bir bas sogani 3 kasik sivi yagda kavur sonra 1 bucuk kasik salca ekle salcaylada biraz kavur bunuda o dinlenen mercimekle bulgura kat karistir biraz sogumasini bekle dinlensin o iyice sonra bir tepsiye dok o karisimi biraz limon suyu tuz karabiber aci seviyorsan pul biber kat yogur iyice sonrada kiyilmis soganla maydonozu kat biraz daha yogur sonrada sekil ver oldu bitti

aha bak makaram yapsin sana

aaaa programı bile varmış nette takvim yapma programı diye

Son düzenleme:
Ben Sana Yapayım..

bak takvim iyi fikirmiş haa benimde kocişimin 6 nisanda doğum günü naapsam ne hediye alsam bilemedim ne kadardırkii bu takviim :26: ay bak aklıma yattı haa bu takvim olayı güzelmiş kız sen nasıl yapcanki o takvimii? bu arada slm arkadaşlar daan diye daldım sohbetinizee neyse yabancı sayılmam

Ben Tasarımcı Grafikerim..

canım bu verdiğin tarif tek tabaklıkmı

Şimdilik Aranızdan Ayrılıyorum..
Takvim Yaptırmak İsteyen Arkadaşım Özelden Ulaşabilir..

A4 Değil de A3 Daha Büyük ve Güzel Olur..
Kuşe İçin Söz Veremem Ama Fotokopi Kağıdı İçin Garanti Verebilirim..

Matbaacılıkta Öyle Bir Terim Yok..

Programla mı yapacaksın canım sende
benim gibi cahil anca o kadar biliyo işte

bayağıdır vardır benim aklımda abim resim çekmeyi çok seviyor bayağıda güzeldir resimleri öyle bişiy güzel olur diye düşündüm hemde manevi olarak güzel sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…