ay MASSALLAH

cok tatli ALLAH BAGISLASIN (AMIN)

darisi basimizA INSALLAH

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım isteyen herkese tatdırsın darısı sana insalah
ay massallah
Cok tatli allah bagıslasın (amın)
Darisi basimiza ınsallah![]()
Yaza ertelemee bak iltihap felan varsa madem şüpheleniyorsun artmadan git
Eğer artarsa tüplerini tıkayabilir seni korkutmak gibi olmasın ama canım
Önlemini al bak benden demesi kadın olmak zor yanii
Ohh ne güzel canım yeni işin hayırlı uğurlu olsunEvet şüpheleniyorum var bişeyler ama Allahım çaresiz dertten korusun..
Tatlım biliyo musun kreşe başladım ben..Teklif geldi görev alır mısın diye,kabul ettim bende..Cıvıl cıvıl birbirinden güzel çocuklar..Acaba diyorum Allah bu şekilde mi çocuk özlemimi dindirecek yoksa bu teklifi kabul etmemle birlikte dualarımda mı kabul olacak..Herşeyi sebep-sonuç ilişkisi olarak görmeye çalışıyorum..
İnan o kadar iyi geldi ki kreş,çocuklarla olmak çok keyifli,stres atıyorum valla..Çok seviyorum hepsini![]()
ayyy maşallah nasılda büyümüş yavrum yaaaaaa![]()
Ohh ne güzel canım yeni işin hayırlı uğurlu olsun
Tabiki dualarımız olmasa bizim ne ehemmiyetimiz olurduki
meltemcim allah mutlulugunuzu bozmasın canım(amın)
Bizde aileyiz cekirdegimiz eksik iste![]()
eslem bu soğan kürünü denesene bacım Tiwime dedim o içemiyomuş
Bak dene o kadar faydasını göreceksinkii
oda olur tatlım hiç kafaya takmayın rabbim o günleride gösterir birgün dualarımızla insallah
ınsallah canim ınsallah
Kizlar ya cok sancim var ne yapsam ki 2 tane agri kesici ictim sabah ama yinede sanci gidip geliyor![]()
içmeyin tatlım fazla ilac ya dogal seyleri denesen gecmezmi benim mesela sancı oldugundan sıcak suyla serbet yapardım gecerdi yada ayaklarını sıcak suda beklet adet sancısımı ?
INSALLAH canim INSALLAH
kizlar ya cok sancim var ne yapsam ki 2 tane agri kesici ictim sabah ama yinede sanci gidip geliyor![]()