Berenli Saatler :)

ben iyiyim de annem çok kötü oldu kadın çığlık attı bana bişi oldu diye çünkü kaza öyle bir kazaydıki ben öne uçtum ve kafam cama çarptı canım annem çok korktu dün gece sabaha kadar bana bakmış sabah kalktım ya sana bişi olsaydı diyip durdu bugünde evden çıkarmadı beni:26::26:

YINEDE ucuz atlatmissin,bak bazi seyler insanlarin bize verdigi degeri gosteriyor demekki annen seni o kadar cok seviyorki kaybetmekten bu kadar korktu ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN HERKESE INSALLAH(AMIN):nazar:

biz sana küsüz oğlun sünnet oluyor haberimiz bilem yok:19::19:
delüüü hıc kımsenın haberı yoktu kı anıden karar verıb eşimle yaptırdık.yanı buyuklerın bıle haberı yoktu sonradan soyledık.duynune zaten cagıracam hepınızı haberın olsun
hayirli olsun olduda bitti massallah :nazar::nazar::27:
cok tşk ederim tatlımmmm
kızçelerim bir kaza geçirdim bindiğim otobüs kaza yaptı başımı cama vurdum başım şiş şu an o yüzden nete giremedim sizleri seviyorum 2 dk sonra ne olucagı belli değil rabbime şükürler olsun ki şu an iyiyim:43::43:

cok gecmış olsun kuzum.şimdi nasılsını ıyımısın?gectımı agrın.bu şoferler nasıl kullanıyorlar yaaa otobusu hayret bısey aaa

delüüü hıc kımsenın haberı yoktu kı anıden karar verıb eşimle yaptırdık.yanı buyuklerın bıle haberı yoktu sonradan soyledık.duynune zaten cagıracam hepınızı haberın olsun

cok tşk ederim tatlımmmm

cok gecmış olsun kuzum.şimdi nasılsını ıyımısın?gectımı agrın.bu şoferler nasıl kullanıyorlar yaaa otobusu hayret bısey aaa

selam canim nasilsin oglusun nasil agri sizisi yoktur INSALLAH:nazar::16:

selam şekerım ıyı cok sukur hıc bıseyı yok.cok yarmaz oldugu ıcın sureklı hareket halınde.sen nasılın canım napıyosun uzun zamandır goruşemedık

aman iyi olsunn sevindim :)
bende iyiyim bu aralar pek girmiyorum oyle geceye kadar hersey ayni canim sagolasin:16:

aman iyi olsunn sevindim :)
bende iyiyim bu aralar pek girmiyorum oyle geceye kadar hersey ayni canim sagolasin:16:

cok sagol canım benım.aman her sey ıyı olsunda gerısı onemlı deyıl canım.bende vallah sızlerı cok ozledım kızlarda girmiyor her halde uzun zamandır

YINEDE ucuz atlatmissin,bak bazi seyler insanlarin bize verdigi degeri gosteriyor demekki annen seni o kadar cok seviyorki kaybetmekten bu kadar korktu ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN HERKESE INSALLAH(AMIN):nazar:

amin canım annelik başka bir şey anne olamadan bu duyguyu asla anlayamıcam:43::43:

cok tşk ederim tatlımmmm

çiftliğin orda oldu kaza canım. çok sağol. düğüne kesin gelicem ne zaman düğün oğlunun biliyosun sana çok yakınım:52::52:

cok sagol canım benım.aman her sey ıyı olsunda gerısı onemlı deyıl canım.bende vallah sızlerı cok ozledım kızlarda girmiyor her halde uzun zamandır

evet tatlim ya uzun zamandir soyle ilk gunlerdeki gibi sayfalar akip gitmiyor kizlar kayiplarda :31:

ofeliya eğer bir tarihi adresi bana verme valaha küserim oğluşunun düğününe gelmem lazım göbek atmam lazım:1::1::1:
göbek atma kısmı şaka bu arada:37:

çiftliğin orda oldu kaza canım. çok sağol. Düğüne kesin gelicem ne zaman düğün oğlunun biliyosun sana çok yakınım:52::52:
ay cok gecmış olsun kuzummm.evet cagırmaz olmurmuyum şekerım ılk davetlıler arasındasın emın ol.tatlım dıyoruzkı bıraz buyusunde oyle duyun yapalım.
evet tatlim ya uzun zamandir soyle ilk gunlerdeki gibi sayfalar akip gitmiyor kizlar kayiplarda :31:
aynen canım keske eskı gunler gıbı olsa.
aslında kızlardan hepsinden haberim var bi ofeliya kayıptı:47::47::47:

burdayım annecım

ay cok gecmış olsun kuzummm.evet cagırmaz olmurmuyum şekerım ılk davetlıler arasındasın emın ol.tatlım dıyoruzkı bıraz buyusunde oyle duyun yapalım.

burdayım annecım

büyüsün derken kuzum:26::26:
2,3 yıl sonramı:nazar:

acaba benimde anne oldugum günleri görebilcekmiyiz hep beraber şuraya hamileyim demeyi o kadar isterimki sizinle paylaşmayı:43::43:

bende cok istiyorum yazmayi ama bakalim olacakmi omrumuz yetecekmi herseyin hayirlisi olsun berenim simdiden dusunme bunlari ani yasamaya bak eminim zamani geldiginde sende guzel bir anne olacaksin :16:

burdayım annecım

keske :14::14::14::14:

bende cok istiyorum yazmayi ama bakalim olacakmi omrumuz yetecekmi herseyin hayirlisi olsun berenim simdiden dusunme bunlari ani yasamaya bak eminim zamani geldiginde sende guzel bir anne olacaksin :16:

Keske :14::14::14::14:

kuzum ınşallah o heberıde bıze verıceksın berenım sen sıraya gır kuzum daha sırada tweetyım var mervem var.

ınşşallah.

Canım arkadaşlarım cok yoruldum bugun ben cıkıyorum oglumu uyutuyum sonra utum var daha uffff
daha buyuk cockula ılgılenmem lazım yatmazsam gece gelırım sızı cok sevıyorum hep aklımdasınız canlarım.

Iyi gecelerrrr

Back
X