yok kiz evimiz ayri cok iyi insanlar ALLAH RAZI OLSUN
iyi canımcım sewindim senin adına ALLAH mutluluğunu daim etsin inşallah....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kiz evimiz ayri cok iyi insanlar ALLAH RAZI OLSUN
yasina girdimi oglun hareketlimi yoksaiyiyim canım yaa valla bebişten vakit bulamıyorumm yaaa
wictorya sen yenisin galibaaaa![]()
selam muhabbetiniz bol olsun...
AMINNNNcumlemizin mutlulugunu daim etsin INSALLAH
ee sen neler yapiyorsun ne var ne yok![]()
selam muhabbetiniz bol olsun...
yasina girdimi oglun hareketlimi yoksa
sende katil![]()
napim canım yaa bebek çok istiyorum bu aralar yanıma canıma yoldaş olur yaa...senin bi rahatsızlığın varmı yoksa doğum kontrol hapı falanmı kullandında geçikiyo seninkide 1 senedir istiyomusun yaa...ben 5 aydır istiyorum ama yok RABBİM bilir zamanını gerçi...heleki forumdaki gebelik hikayelerini hamişşerin paylaşımını okuyorum daha çok istiyorum yaww![]()
hareketlimi de lafmı canım yaa yasımıza 2 ay var daha ama öldürüyor beni siz napıyosunuz varmı hamiş doguran evlenen![]()
konu acmaya calişyorum olmuyo yayınlanmıyor acaba konuyumu begenmiyolar :2:
bende en son prolaktin vardi aslinda tam olarak sorun ne onuda bilmiyoruz biraz erteledik maddi acidan biraz iyi olunca muayne olacagiz INSALLAH basliyacagiz tedaviye filan INSALLAH gerek kalmadan rabbim nasip eder![]()
evett acaba onaylanmasi için zaman mı gecmeli
iyiyim canım yaa valla bebişten vakit bulamıyorumm yaaa
wictorya sen yenisin galibaaaa![]()
bak canım bu prolaktinin yüksek olması hiç iyi değil heleki bebek düşünüyorsan ihmal etme sakın...benim kadın doğumcum dediki bu kitle kontrol altına alınmassa büyür hatta patlar bebek bunu besliyormuş biliyosundur zaten bu prolaktin süt hormonu hamile olan bayanların yüksek olur olmassa problem oluyomuş...öte yandan bu prolaktin ne kadar yüksek olursa bebek için okadar iyiymiş...hey ALLAH ım dedim bu ne yaman çelişki yüksekken hamile kalmak zor kalırsanda bebek açısından çok iyiymiş...benim doktorum yumurtlama takibine gel dedi gitmedim netten hesaplıyorum şimdilik...bikaç ayy daha olmassa gidicem tekrar kontrole...ilaçlarım bitti kan vermem lazım yine ama inanki artık üşeniyorum kan ver sonuç al falan...RABBİM daha büyük dert vermesin inşallah..
hem yeni hem eski orası biraz karışık bu yeni üyeliğimbebişinizde hayırlı uğurlu olsun
![]()
hayirdir INSALLAH:26:gögüs ......
insallah rabbim hepinize nasip etsinnnnnn![]()