• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hee canım yaa Anam benim sınavlarda bir sürü
BAşta CADOLOZ KAYNANATÖRÜM
oNDAN SONRA BU bebek işi malesef
Sonrada gırbetlik yalnızlık
Rabbim başka şey vermesin
Sağlık sıhhat versin
Bu durumuma çok şükğür:nazar:
cokk sukur tabiki beterin beteri var canim benim ins senin sinavlarda hayirlisi ile biter ve bebisin olur ama yasin daha genc o yuzden kendini sakin uzme:20:

sende gelsene bizim şehire o zaman:23:

geliyorum zaten :34: kuran bayraminda ankaradaydim:16::16::16: yemin ederim hic gitmek bile istemedim, icimden keske bende burda kalsam dedim:16::16:

cokk sukur tabiki beterin beteri var canim benim ins senin sinavlarda hayirlisi ile biter ve bebisin olur ama yasin daha genc o yuzden kendini sakin uzme:20:

geliyorum zaten :34: kuran bayraminda ankaradaydim:16::16::16: yemin ederim hic gitmek bile istemedim, icimden keske bende burda kalsam dedim:16::16:

peki kalma ihtimalin yokmuydu canım:emir_bebek:

peki kalma ihtimalin yokmuydu canım:emir_bebek:

yok canim yaaaa ben orda yapamam kiiii:50: cok isterdim ankarada yada turkiyenin herhangi bi yerinde yasamak ama iste insan bi yere alisinca baska bi yere gitmek zor :50: allah nasip ederse kocam yazdan sonra ins gelicek yanima:16::16:

He canım amin inşallah kızz kocanın yanında kalma ihtimalin yokmuydu
Ya sen şimdi hollandadamısın

ayyyy yavrimmm deme kıss abbas aklıma geliyooo:1::1::1::1:

harika olur ya ayarlayalım en kısa zamanda:49::49::49::49:

Ayyyyy sapık iğrenç herif aklıma geldikçe midem bulanıyooooo.Allahtan geberdi pislik

AYNEN YAA ÖLDÜ SONUNDA SAPIK

Nalları diktide kurtulduk:1:

Nalları dikerken bile töbe yarabbim aklı fikri şeydeydi iğrenç herifin:27:

Back
X