Berenli Saatler :)

Ben 23 yaşındayım 10 martta 24 olucem canım

hmm bana abla demelisin bende subartin 13de 24 olcammm:1::1:

He canım amin inşallah kızz kocanın yanında kalma ihtimalin yokmuydu
Ya sen şimdi hollandadamısın

tatil olunca gidiyorum yanina ama simdi ocakin sonlarinda o gelicek onun okulu tatil yaa biz yaza kadar boyle idare etmeye caliscaz ne yapalim... ben danimarkda kaliyorum buranin havasina suyuna alismisim nasil geleyim oralaraaa:26:

yok canim yaaaa ben orda yapamam kiiii:50: cok isterdim ankarada yada turkiyenin herhangi bi yerinde yasamak ama iste insan bi yere alisinca baska bi yere gitmek zor :50: allah nasip ederse kocam yazdan sonra ins gelicek yanima:16::16:

doğru insan alıştıgı yeri daha çok seviyor ay inşallah kocan bir an önce gelir kavuşursunuz bu hasret biter:49:

hmm bana abla demelisin bende subartin 13de 24 olcammm:1::1:

tatil olunca gidiyorum yanina ama simdi ocakin sonlarinda o gelicek onun okulu tatil yaa biz yaza kadar boyle idare etmeye caliscaz ne yapalim... ben danimarkda kaliyorum buranin havasina suyuna alismisim nasil geleyim oralaraaa:26:

Kızlar bende Eylül'de 24 olucam:1:

doğru insan alıştıgı yeri daha çok seviyor ay inşallah kocan bir an önce gelir kavuşursunuz bu hasret biter:49:

amin canim inssss:16::16::16::16:

kizlarrrr bu arada masallah cokk hizlisiniz yetisemiyorum... bisi yaziyorum hoppp yeni sayfaya gitmiss:52::52:

Yahu bu abla muhabbetini kim çıkardı:27::27:
Topiğin ablası benim
Herkesin birbirine ablanım demeye başladı :60:

Yaa beren 100. sayfada kutlama yapacaktıkkk
Mumlu pasta koyda kutlamayı öyle yapalım bari

vuslat ablaaa resimlerine baktim cok tatli cocuklarin var MASSALLAH enisteylede cok yakisiyorsunuz ALLAH MUTLULUUGUNUZU DAIM ETSIN(AMIN):nazar:
bu arada MASSALLAH hic 3 cocuk annesi gibi durmuyorsun en buyuk kizinla abla kardes sanirlar seni :38:

Back
X