• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Kızlar Cindrellamani izlediniz mi Evrenim bunu tavsiye ederim
Çok güzel bi film:16:

Sen tabikiiiii:23::23:
Ay o film bana komik gelmişti ya
Birazda saçmaydı

:57::57::57::57::57:

komik gibi ama degil aslinda yani o kardesinin sorunlu olmasi
yemek yiyisi ne bilim uyuyusu cocuklarin onu ezmesi en sondada olmesi ay nasil aglamistimmm sus gene aglarim:43::43:

fragmana simdi baktim fena gibi degil olabilir ama yaa peki komik film onerirmisinizzz:1::1:

fragmana simdi baktim fena gibi degil olabilir ama yaa peki komik film onerirmisinizzz:1::1:

recep ivedik 3 hahahaah kac defa izledimmm gul gul oldumm...
diolar senin icine 3 harfli birsey kacmis oda b.k mu kacmis ne kacmis flean dior ay izleyesim geldi :60:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
$samp64edd77bc2e35197.webp

korku izleyin korkuuuu..! :52:52:ben bayılırım korku filmleri ve gerilim filmlerine özellikle psikolojik gerilim çok heyecanlı oluyo:52:

diolar senin icine 3 harfli birsey kacmis oda b.k mu kacmis ne kacmis flean dior ay izleyesim geldi :60:

ayy inanirmisin receb ivediye hic bakmadim:53::53::53: ilkine tek bakmistim ve begenmemistim acikcasi ve daha sonra cikanlarada hic ilgim olmadii:50: ama acaba bi ilk yapip recebemi baksamm:27::27::27:

Hahhahahahahaha :60: ben hepsini seviyorum birle ikiyide
Bide şişko karılar mezdekenin şarkısında oynarken
Bi durun ya ortalık yanık külotlu çorabı koktu diyee
orada koptüm bende :60:

korku izleyin korkuuuu..! :52:52:ben bayılırım korku filmleri ve gerilim filmlerine özellikle psikolojik gerilim çok heyecanlı oluyo:52:

ayyyyy bende cokkk severimmmmm bana tavsiye edecegin film varmi sekermmm walla simdi hepsini birakir korkuya bakarimmm:1::1::1:

ayy inanirmisin receb ivediye hic bakmadim:53::53::53: ilkine tek bakmistim ve begenmemistim acikcasi ve daha sonra cikanlarada hic ilgim olmadii:50: ama acaba bi ilk yapip recebemi baksamm:27::27::27:
izle pisman olmassin :1::1:

Hahhahahahahaha :60: ben hepsini seviyorum birle ikiyide
Bide şişko karılar mezdekenin şarkısında oynarken
Bi durun ya ortalık yanık külotlu çorabı koktu diyee
orada koptüm bende :60:

ben her yerde kopuom psikolokta kadina dio ya yamuk fonlu...
bide doktora birdaha sana nah baklava falan :60:

Back
X