• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

önemli değil canım sen böyle şeylere önem veriyosun kaydediyosun sanırım ondan yaptım:52:

Hee bak hemen nasılda çözmüş beniii ah canım
Çok severim kurdelalı pembişli
Böyle çocuksu şeyleri:21:
Şimdi bunu alacağım eşim kesin diyecek
Bunu kim yaptı sana:1:

ayyyyy bende cokkk severimmmmm bana tavsiye edecegin film varmi sekermmm walla simdi hepsini birakir korkuya bakarimmm:1::1::1:

yerimden sıçrayarak izlediğim bir film (evdeki düşman korku,dram ve psikolojik gerilim) tavsiye ederim ama yalnız değil ben arkadaşımla seyrettim sonra baktığım heryerde filmdeki kızı görydum:52:

$samp2c5c5e7b3280d2c4.webp$samp231b3e9c7cff1663.webp$sampf31c8793b6877eb6.webp$sampce5b66006a8dc4fb.webp

Son düzenleme:
Yarın eşimle Recep ivedik-3'ü tekrar izleyeceğim inş:27:
10. izleyişim

yerimden sıçrayarak izlediğim bir film (evdeki düşman korku,dram ve psikolojik gerilim) tavsiye ederim ama yalnız değil ben arkadaşımla seyrettim sonra baktığım heryerde filmdeki kızı görydum:52:

hmm fragmani izledim simdi dedigin gibi korkunc sanirm ama buna bakarsam yanliz bakmak zorundayim:26: acaba esimi beklesem o geldigindemi baksak bunaa:34:

cok tsk ederim canim ama bunlara baktimmm:26::26::26::27::27::27:

ozamann boşver ağlamaa:))babamın penguenlerini izleee son zamnlardaa izledğim en güzelll filmmm:))birdee beğenirmisin bilmem amaa limit yok diye bir filmm onudaa izleemelisinn..ilk 10 dk filmn durağanlığndan sıklıp kapatmazsann harikaa bi filmmm

ayy cokk tsk ederimmmm :16::16::16:

ozamann boşver ağlamaa:))babamın penguenlerini izleee son zamnlardaa izledğim en güzelll filmmm:))birdee beğenirmisin bilmem amaa limit yok diye bir filmm onudaa izleemelisinn..ilk 10 dk filmn durağanlığndan sıklıp kapatmazsann harikaa bi filmmm

gecen gun babamin penguenlere baktim yaa gercekten cok guzeldi o penguenlerr cok sevimlii walla bi an dusundum acaba bendemi beslesem penguen:1::1:

limiti yok filmine esimle beraber bakmistik gercekten muhtesem bi filmdi cok begendim.. benim esim film izlemeyi cok sever ve ne zaman beraber olsak hep boyle guzel ve akilda kalacak filmler gosterir sagolsun:16::16::16: ama simdi yatiyo onada soramiyorum :50:

Back
X