• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hmm fragmani izledim simdi dedigin gibi korkunc sanirm ama buna bakarsam yanliz bakmak zorundayim:26: acaba esimi beklesem o geldigindemi baksak bunaa:34:

bencede eşini bekle cnm:34: ben hiç etkilenmem korku filmlerinden nerdeyse hergün korku izliyorum
bu zamana kadar beni etkileyen bi (halka) filmi bide evdeki düşman. yalnız izleme derim:13:

yaa yinemii senn amaaa tamdaa bişeyler yerkenn görüyorum seni iyicee moralim bozuluyorrr:27::27::27:
49 kilo olmami kiskanan bir sahis daha genemi nutella :52:
Kız niye ya ne alaka onu anlamadım
Daha güzel işte birbirinize sarılır izlersiniz
Aç annem kombiyi ev ısınsın:111:

kombi calissa bize bilioz acmasini dunden beri bozuk yarina kadar anca tamir olur:27:

ayy cokk tsk ederimmmm :16::16::16:

gecen gun babamin penguenlere baktim yaa gercekten cok guzeldi o penguenlerr cok sevimlii walla bi an dusundum acaba bendemi beslesem penguen:1::1:

limiti yok filmine esimle beraber bakmistik gercekten muhtesem bi filmdi cok begendim.. benim esim film izlemeyi cok sever ve ne zaman beraber olsak hep boyle guzel ve akilda kalacak filmler gosterir sagolsun:16::16::16: ama simdi yatiyo onada soramiyorum :50:

rica ederimmm kiskananlar catlasin:38: (bkz:beren-merve:35:)

:nazar::nazar: $sampca07e207da6bcd29.webp

bencede eşini bekle cnm:34: ben hiç etkilenmem korku filmlerinden nerdeyse hergün korku izliyorum
bu zamana kadar beni etkileyen bi (halka) filmi bide evdeki düşman. yalnız izleme derim:13:

ayyyyy halka filmi benide cokkk etkilemistii buda onun gibiyseee kesin esimle beraber izlerimm:1: canim bende cok bakarim korku filmlerine yazinda esimle beraber dabbe ye bakmistik inanilmaz korkunc bisiydi ilk defa turk sinemasinda korku filmi begenmistim hatta etkisinde kalmistim:1::1:

49 kilo olmami kiskanan bir sahis daha genemi nutella :52:

kombi calissa bize bilioz acmasini dunden beri bozuk yarina kadar anca tamir olur:27:

Kız ne bilem bozuk olduğunu:43:
Ufo yok mu bari onu yakın kız üzüldüm bak şimdi
Çok üşüyen biri olaraktan
Bu arada hangi şehirdeydin sn

bende çok film izliyorumdaa aklımaa gelmiyoo şuanda önereblcem güzel film başkaa:((evett yinee nutellaaa bu sefer gittimm 750grmlık aldımm:))küçkler hemen bitiyoo:))tweetyyyy acaip kıskanıyrum haa senii rüyamdaa bilee gördümm sevgilim 49 kilo oll yoksa senden ayrılırım dediii:27::27:bende onaaa çektir gitt ozaman dedim nutellaa yemeye devam ettimm:50::50:

bende çok film izliyorumdaa aklımaa gelmiyoo şuanda önereblcem güzel film başkaa:((evett yinee nutellaaa bu sefer gittimm 750grmlık aldımm:))küçkler hemen bitiyoo:))tweetyyyy acaip kıskanıyrum haa senii rüyamdaa bilee gördümm sevgilim 49 kilo oll yoksa senden ayrılırım dediii:27::27:bende onaaa çektir gitt ozaman dedim nutellaa yemeye devam ettimm:50::50:

hahahahaah :60: gercekmi :1::1: su 5 kiloluk olsa fena olmazmis yani hani sen babanin binasindan atliyodun... benim atlamama gerek kalmadi yarina kadar donarak ölmüs olurum :60:

kizlarrrrr cokk tsk ederim guzel onerileriniz icinn...:16::16:kararimii verdimm:34::34: recoya bakacammm:27::27: ama bakmadan once bisiler yicem cunku okadar aciktimm kiiiiiiiiiiiiii:56::56::56:

kizlarrrrr cokk tsk ederim guzel onerileriniz icinn...:16::16:kararimii verdimm:34::34: recoya bakacammm:27::27: ama bakmadan once bisiler yicem cunku okadar aciktimm kiiiiiiiiiiiiii:56::56::56:

hadi gule gule iyi seyirler...afiyet olsunnn her guldugun yerdede adimi anmayi unutmaaaa cüüüüüüüs ALLAH RAHATLIK VERSIN :3::3::21:

hahahahaah :60: gercekmi :1::1: su 5 kiloluk olsa fena olmazmis yani hani sen babanin binasindan atliyodun... benim atlamama gerek kalmadi yarina kadar donarak ölmüs olurum :60:

gerçektenn sevgilimee anlattımm odaa güldüü bide bana kadınlar kulubünü yasakladıı:27:finaller bitsin evime gidincee atlıycamm:)))5 kiloluktaa almış arkadaşım izmrdenn getrcekk 24ündee bende onu konsere götrcem:))tabii donarsınn o kiloylaaa bak ben üşüyomuyum ısıtıyoo yağlarımm benii:37::37::37:

kızlar bende çıkıyorum gerçekten çok güzel bi sohbetti:87::87:
iyi geceler hepinizi çok öpüyorum:54::54:

Back
X