• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

yaa kızlar sitede bi sorunmu var:59:
10dk da bi syfyı açamadım normalde interntm hızlı diğer sitelerde sorun yok buraya gelince böyle oluyo:26:

yaa kızlar sitede bi sorunmu var:59:
10dk da bi syfyı açamadım normalde interntm hızlı diğer sitelerde sorun yok buraya gelince böyle oluyo:26:

Evet canım bendede öyleydide düzelti şimcik.Ben sayfayı kapatıp tekrar aç belki sendede fayda eder

elifimmmmmmmmmmmmm kız sen nerelerdesin ya nasıl özlemişim msnede pek girmiyorum of nasılsın:52::52:

bitanem bnde seni çok özledim.Hatta dün arayacaktım seni sonra dedim belki tanımaz falan.Ya msnde kimse olmuyor bende girmiyorum o yüzden canım ya bende seni çok özledim pek karşılaşamıyoruz

bitanem bnde seni çok özledim.Hatta dün arayacaktım seni sonra dedim belki tanımaz falan.Ya msnde kimse olmuyor bende girmiyorum o yüzden canım ya bende seni çok özledim pek karşılaşamıyoruz

canım benim geçenlerde rehberime bakarken elifcan kk yazıyodu arasammıki dedim kalp kalbe karşıymış demek ay ya:49::49::49:
nasılsın iyimisin neler yapıyosun valaha karşılaşamıyoruz ama şu an çok mutluyum buldum seni:12:

Back
X