• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kimseleri tanımıyomdaa ondann dedimm:))

ben samsunda 20 yaşındayım öğrenciyim bekarım.Sen canım

canım benim geçenlerde rehberime bakarken elifcan kk yazıyodu arasammıki dedim kalp kalbe karşıymış demek ay ya:49::49::49:
nasılsın iyimisin neler yapıyosun valaha karşılaşamıyoruz ama şu an çok mutluyum buldum seni:12:

Ben bu sene çok bunalımdaydım soyutladım biraz kendimi.Açıköğretim lojistik okuyorum canım bakalım bide djlik işi var olursa başlayacağım haftaya:52::52:.Sen çekililerde flansın görmedin bni:27:.Bende katılıcaktım ama geç kalmışım:53:
Sen napıyosun bitanem enişteyle aran nasıl :) :)

Son düzenleme:
unutmadımm unutrmuyumm hiçç:))bendee gamzee:))neler yaptımm bugünn çok şey yaptım en önemlisidee sabah 9da yatıp 12de uyandımmm:))ee tabii gün bayağı uzunduu dolu dolu geçtii:))

Ben bu sene çok bunalımdaydım soyutladım biraz kendimi.Açıköğretim lojistik okuyorum canım bakalım bide djlik işi var olursa başlayacağım haftaya:52::52:.Sen çekililerde flansın görmedin bni:27:.Bende katılıcaktım ama geç kalmışım:53:

vayyyy DJlik haaaaa:52::52::52::52::34:

bende açıköğretim kamu yönetimi okuyorum canım 1. sınıf
dj lik işi olursa haber ver bak bana:1:
keşke katılsaydın seni aradı gözlerim:26:
enişten iyi maşallah aramızda iyi bana yılbaşı hedayesi almış söylemiyo ne aldıgını:47:
seninki nasıl :23:

unutmadımm unutrmuyumm hiçç:))bendee gamzee:))neler yaptımm bugünn çok şey yaptım en önemlisidee sabah 9da yatıp 12de uyandımmm:))ee tabii gün bayağı uzunduu dolu dolu geçtii:))

kizz okadarcikla uykunu aldin miiiii:53::53: ben bugun hic bisi yapmadim haa bi ara bankaya gittim, bankada olmasaydi evden cikmazdim herzamanki gibii......

Back
X