• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

uğra canım benim bir ara çok yemek yapıp paylaşıyodum sonra yazmamaya başladım sen bana özel mesajda atıp tarif isteyebilirsin seve seve yardım ederim:49:
tsk ederim cicim :16::16: biraz yemek ogrenmeliyim eee nede olsa erkegin gonlune giren yol midedenmiss:1::1:

ayyy bayilirim tiramisuyaa ve ayiptir soylemesiii cokkda guzel yaparim hatta benden guzel yapanida gormedimmm:1::1::1:

not: yemek yapmasini bilmem becermem sevmem ama tatli/pasta/kek/hamur islerini yapmayi cokkk severim ve cokda guzel yaparim:1::1::34:

Hiç arkadasim yok ne zamandir kk dayim:43: artik burama kadar geldi :60:

cnm bende 2 aydır topikleri dolaşıp duruyodum yazmadan daha yeni yeni kaynaşmaya başladım:34:
kızlar sağolsun o kadar cana yakınlar ki hemen alıyolar aralarına:16:
üstelik benim normaldede arkadaşım yok bu şehirde yalnızım:14::14:

$Yurdusen-Kayseri-Mantisi.webp
Kizlarrr size manti getirdimm :56:

Canım içli köfteyi yesen eminim seninde canın çekmişti:1:

ayyyy icli kofte demeyin yaaa:50::50: kac gundur canim icli kofte cekiyoo :56: burda bilende yokk kimse yapamiyooo:43::43:

acaba kaynanami arayip bana hic bisi yollama sadece bi buyuk kutu icli kofte yolla mi desem :26::26:

kk nin enlerinde adim cikti 9 a inmio 8 yahu en yaramaz hep beni yaziyorlar:43::43::44:

cnm bende 2 aydır topikleri dolaşıp duruyodum yazmadan daha yeni yeni kaynaşmaya başladım:34:
kızlar sağolsun o kadar cana yakınlar ki hemen alıyolar aralarına:16:
üstelik benim normaldede arkadaşım yok bu şehirde yalnızım:14::14:

Aynen canim bende ara sira bisiler yaziyorum ama arkadasim diyebilicegim birileri olmadi evet cok sekerler demii :69: ben de yurtdisindayim oturdugum yerde bi turk bilem yokk :50:

ondan bari yırttım demekki bu gece:1::1::1:

Hadii hadiii yine iyisin.Benim canım şimdide çiğ köfe çekti.REglde halen olmadım offff offffffff

ayyyy icli kofte demeyin yaaa:50::50: kac gundur canim icli kofte cekiyoo :56: burda bilende yokk kimse yapamiyooo:43::43:

acaba kaynanami arayip bana hic bisi yollama sadece bi buyuk kutu icli kofte yolla mi desem :26::26:

Bende yarın anneme yaptırıcammm:27:

Back
X