• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

biz kızların derdi çoğu zaman erkekler tabi. bi ara kısa süreliğine aynı sınıfta bulunduğumz bi çocuğa öyle fena çarpıldım ki. kendimden asla beklemezdim bunu 2 yıllık bi ilişkim vardı daha yazın bitti. laf olsun diye değil gerçekten hayatmda sevgili istemiyodum uzun süre. ya ama bu bambaşka bişey şimdi okulda ders saatlerimz aynı sınıflarımız farklı günde bi defa belki görebiliyorum o da uzaktan. biz aynı sınıftayken aramızda bişeyler oldu ama ben yapı olarak çok soğuğum hiç konuşmam fln arkadaşı ona git konuş artık dedi o da bana baktı sonra arkadaşına dönüp o bana bakmaz dedi şok oldum sonra o hafta sınıflar ayrıldı. eskiden gittiğim heryerde onu görürdm biliyodum benim olduğum yere geliyodu hep artık durum bu. aylardır sabahlara kadar düşünüp duruyorum kafayı yicem kızlar napabilrim ben...

bence çocugu git bul sende açıl madem birbirinizden hoşlanıyosunuz?

tsk ederim cicim :16::16: biraz yemek ogrenmeliyim eee nede olsa erkegin gonlune giren yol midedenmiss:1::1:

ayyy bayilirim tiramisuyaa ve ayiptir soylemesiii cokkda guzel yaparim hatta benden guzel yapanida gormedimmm:1::1::1:

not: yemek yapmasini bilmem becermem sevmem ama tatli/pasta/kek/hamur islerini yapmayi cokkk severim ve cokda guzel yaparim:1::1::34:
evet canım doğru bir atasözü:23::23:

yaa kızlar mantıları, tatlıları kydunuz buraya acıktııııııımmm:90:
gidip bişeyler atıştırayım:1::1:

canim benimde kuzenim fransadaaa:52::52: bana bakk dunya kucuktur belki tanisiyorsunuzdur:1::1: canim bende danimarkadan 23 bucuk yasindayim:1::1:

cokk tsk ederim yaaa. uffff gece gece iyice acikmaya basliyorumm yineee:1::1:

Benle yaşıt biri daha:1:
Mrb canımmmmm

Hadii hadiii yine iyisin.Benim canım şimdide çiğ köfe çekti.REglde halen olmadım offff offffffff

Bende yarın anneme yaptırıcammm:27:
ahh ahh keske annemde bilse icli kofteyiiii:14::14:

ya ben kötü niyetle söylemedim:25::25:.O zaman düzeltiyorum inş. aşaren hamiş yoktur:34:
canim ben hamis degilim ama suan acayip icli kofte aseriyorummm:52::52::52:
hali hazırdaa kısmetim vardaa inşallah nasibimdede o vardırr lanet okul bitsede evlensemm:)))

sabir canim benimm herseyin zamani vardir.. sen biraz sik disini okulunda biterr bide bakmissin anaaaa kucakda bebe varr:1::1:

evrenimm ALLAH aenden razı olsunn hemencecik everdin beni kucağımaa bebeyide verdinn:17:elin değmişkenn bide büyütsen benim yavruyuu:27::27:

Back
X