• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Evrenim pintilik yapma kız:1::1:

Harçlık isteyenler bana gelinn bana gelinn,ne kadar lazım söyliyin bakim :51:

$dolar-piyasasi.webp

Ayy zenginlikte bambaşka bişey canımm:21:

seni gibi agustos bocegii seniiiiiiii

seni gibi eylul kizi seniiiiiii

kizlar sonuc olarak ablaniz benim :42::42::42: sizlere laik olmaya calisacammm sagolun varolun kardescizlerim benimmmm:1::1:

Kızzz sende eslemliva gibi mıngırları çıkartırsan aplam olabilirsen:9:

canım aplam bitanecik aplamm aplalarımn içinde en çok seni seviyomm evrenm aplayı hiç sevmiyom o beni hep dövüyoo:19::19::19:

Evrenim pintilik yapma kız:1::1:

Harçlık isteyenler bana gelinn bana gelinn,ne kadar lazım söyliyin bakim :51:

Eki Görüntüle 311550

Ayy zenginlikte bambaşka bişey canımm:21:

evrenn kıss bu ne yalaka cıktı:1::1:

Ben kardeşimi dövdürtmem:1:
Kızarım ben onlara aplam sen üzülme:9:

hosstttttttt kizdirmayinn beniiiiiii:95::95::95::95: hepinizi simdi falakaya yatiririm gorursunuz soz dinleyinnnn sunun surasinda ablayiz:42:
tweest yalakaligi birak gebertirim simdii seniiiiiiii.. eslemm getirme beni orayaa paraymisss ver sunlarii banaaa.. ahh meltemm bunlarla basa cikmak zor ama ben adam ederim hepiniziiii ozelliklede seni dilayyy ablaniz benemmmm okaderrrr ve nokta.

hosstttttttt kizdirmayinn beniiiiiii:95::95::95::95: hepinizi simdi falakaya yatiririm gorursunuz soz dinleyinnnn sunun surasinda ablayiz:42:
tweest yalakaligi birak gebertirim simdii seniiiiiiii.. eslemm getirme beni orayaa paraymisss ver sunlarii banaaa.. ahh meltemm bunlarla basa cikmak zor ama ben adam ederim hepiniziiii ozelliklede seni dilayyy ablaniz benemmmm okaderrrr ve nokta.

tamamm yaaaaa:33::33:

Back
X