• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ayyyy ben zayıfken aşkımda bayağı topluydu o zamanda ben onun kolları arasında kayboluyordum:27:
Şimdi ben kilo aldım sevgilim zayıfladı.Adama kilo aldırmaya çalışıyorummm:1::1:

:1::1::1::1::1: cok guldum yaaaa:9::9: :9: sende yap guzel tatlilarr zorla yedir yemezseee

:1::1::1::1::1: cok guldum yaaaa:9::9: :9: sende yap guzel tatlilarr zorla yedir yemezseee

Ayyyyyy benden çok yiyooo yaaaaa:37:
Hain planlarım var zaten.SEvdiği yemekleri yiyoruzz.Tatlı pek sevmez ama.Arada yaprak sarması ve tiramisu yapıp götürüyorum.Geçen günde aşure götürdüm:27
:

kendii hem yaparken yerse sonradaa sevgilisylee yerse nolcakk pekii:))
kendi yerse ozaman vahhh kii vahhhhh:1::1:

Ayyyyyy benden çok yiyooo yaaaaa:37:
Hain planlarım var zaten.SEvdiği yemekleri yiyoruzz.Tatlı pek sevmez ama.Arada yaprak sarması ve tiramisu yapıp götürüyorum.Geçen günde aşure götürdüm:27
:

ooo masallahh yaa asureler yaprak sarmalar kiz sen neymissin oyleee:34::34::34: bagada ogretsenee kizzz.. walla koca sikayetleniyooo yemek yapmasini ogren ben gelince beni acmi birakacaksin diyooo:1::1::1:
ama bende diyorum kii sen yemek yap bende bulasiklari yikarim :1::1::1: elimden bu kadar geliyoo ne yapimmm:14:

ohhh ne güzel iştee seninki iyiymişş çok kaçırmazsann bişeycik olmazz:))bu aradaa herkes benm sevgilim benm kocamm deyip duruyoo :)benmm babamm toyotaa gibi adamm:27::27:

O reklama bayılıyorummm

canim sevgilin seviyorsa sende birak diyeti falan filan ne ugrasiyorsunnnn:34::34:

yok hayirrrr ben suan ailemle kaliyorum. yanliz tek basima korkarim :26: hem kocisimde izin vermez tek basima kalmama:20:

Ben diet yapmıyorum kiii yapamamda zaten :1:
kendii hem yaparken yerse sonradaa sevgilisylee yerse nolcakk pekii:))

Yokkk yokkkkkk ben yaparken yiyemem:27:

kendi yerse ozaman vahhh kii vahhhhh:1::1:

ooo masallahh yaa asureler yaprak sarmalar kiz sen neymissin oyleee:34::34::34: bagada ogretsenee kizzz.. walla koca sikayetleniyooo yemek yapmasini ogren ben gelince beni acmi birakacaksin diyooo:1::1::1:
ama bende diyorum kii sen yemek yap bende bulasiklari yikarim :1::1::1: elimden bu kadar geliyoo ne yapimmm:14:

Ayyy sorma illa benim sarmam gerekiyomuş beyefendi öyle istiyooo
Söylemesi ayıptır tiramisum güzel olur.
Aşure hiç yapmadım annem yapmıştı:1:

diyettt yapann benimmm:))aslındaaa yapamayann ama çabalayann:))ablaaa ben bilee biliyom yaprak sarması lahana sarması biber dolması her çeşit yemekkk çörek bile yapabiliyommm:))bencee varyaa sen bi yemek kursunaa yazıll kocişinee sürprizz yap gelince mükemml bi sofraa kurr adam sana bidaa aşık olsunn:))amaa terstee tepebilir annem gitmiştii babam 2 ay sonra izin vermedi gitmesinee

Ayyy sorma illa benim sarmam gerekiyomuş beyefendi öyle istiyooo
Söylemesi ayıptır tiramisum güzel olur.
Aşure hiç yapmadım annem yapmıştı:1:

canim bende sarmayi guzel sararimda hic pisirmedimm:26::26: kiskaniyomus gibi olmasinda benimde tiramisum pek guzeldirr:34::1::1: kizz allah canini almasinn bende asureyi sen yaptin sandimm vayy beee helal olsunn dedim icimdenn:1::1::1:

diyettt yapann benimmm:))aslındaaa yapamayann ama çabalayann:))ablaaa ben bilee biliyom yaprak sarması lahana sarması biber dolması her çeşit yemekkk çörek bile yapabiliyommm:))bencee varyaa sen bi yemek kursunaa yazıll kocişinee sürprizz yap gelince mükemml bi sofraa kurr adam sana bidaa aşık olsunn:))amaa terstee tepebilir annem gitmiştii babam 2 ay sonra izin vermedi gitmesinee

Allah emiii:9:
Entel yemekler mi öğretiyolar ki acaba yemek kursunda:1:
Gel annem ben sana öğretirim nolcekki

canim bende sarmayi guzel sararimda hic pisirmedimm:26::26: kiskaniyomus gibi olmasinda benimde tiramisum pek guzeldirr:34::1::1: kizz allah canini almasinn bende asureyi sen yaptin sandimm vayy beee helal olsunn dedim icimdenn:1::1::1:

Yokkk be nerdeeeeee:1:
Kötüde olsa sevgilim yer öyle umuyorum.

tatlim ben danimarkada kaliyorum simdi gitmim istersen burdaki yemek kurslara:1::1: dedigin gibi kesinn ters tepki ederr:9::9: beni kapiya koymazsa iyidirr:1::1:

yaa kizlar aslinda benim sorunum ne biliyormusunuzz:26::26:

yaa yemek yapmasina yaparim ama iste isime gelmiyooo yapmayi sevmiyorum. mutfaga girecem yemek yapacamm offfff bana gore degil sankiiii:50::50: ama ne tuhafki tatli yapmayi cok seviyorum:1:

benn biliyomkii yapabiliyomm her yemeğii ama tiramisu yapamamm:((amaa bende profiterol yapabiliyommm:37::37:çok entel yemekler öğretmiyolar amaa annem porsiyonları küçültmüştüü babamda doymuyodu yazık adamn önüne kuş kadar yemek koyuyoduu babamdaa kızdı başka kursa git zaten sen çok güzel yemekler yapyon dedii:27:

benn biliyomkii yapabiliyomm her yemeğii ama tiramisu yapamamm:((amaa bende profiterol yapabiliyommm:37::37:çok entel yemekler öğretmiyolar amaa annem porsiyonları küçültmüştüü babamda doymuyodu yazık adamn önüne kuş kadar yemek koyuyoduu babamdaa kızdı başka kursa git zaten sen çok güzel yemekler yapyon dedii:27:

:1::1::1::1::1::1: adam haklii anacimmm can bogazdan gelirrr:1::1:

tatlim ben danimarkada kaliyorum simdi gitmim istersen burdaki yemek kurslara:1::1: dedigin gibi kesinn ters tepki ederr:9::9: beni kapiya koymazsa iyidirr:1::1:

yaa kizlar aslinda benim sorunum ne biliyormusunuzz:26::26:

yaa yemek yapmasina yaparim ama iste isime gelmiyooo yapmayi sevmiyorum. mutfaga girecem yemek yapacamm offfff bana gore degil sankiiii:50::50: ama ne tuhafki tatli yapmayi cok seviyorum:1:

Benimde en nefret ettiğim şey soğan soymak doğramak sarımsakta aynı şekilde.Bunları anneme yaptırıp yemek yapıyorum bende:1:
Tatlı yapmayı bende çok severim.Mesela saatlerce pastayla uğraşabilirim üstüne süsleyebilirim:31:

Profiterolü yapıyorsan tiramisuyu hayli hayli yaparsın canım:6:

Benimde en nefret ettiğim şey soğan soymak doğramak sarımsakta aynı şekilde.Bunları anneme yaptırıp yemek yapıyorum bende:1:
Tatlı yapmayı bende çok severim.Mesela saatlerce pastayla uğraşabilirim üstüne süsleyebilirim:31:

Profiterolü yapıyorsan tiramisuyu hayli hayli yaparsın canım:6:

tiramisuyu çok sevmiyorumm ben ondan hiçç denemedmm:)böylee çok sevdiğim bişey olcakki yaparken zevk alıyımm:))bende sarımsak soymayı falan sevmyrum ellerm kokuyoo o işleri hepp sevgilim yapar o yoksaa küçük kardeşler ne işe yarıyoo veririm elinee soysunnn:27::27:

Back
X