• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

aaaaa:52::52::52::52: kizz sen sanslisin anammm walla ben askima yemek yapacam ve begenmezsee bittim demektirr dilinden dusmem:1: :1:

İlk tiramisuyu yapıp götürdüğümde çok tereddütlerim vardı.Ama beğendiğini söyledi.2 dilim götürmiştüm keşke hepsini getirseydin dedi.Bende beğenmeyeceğini düşünmüştüm dedim.Elinden zehir olsa yerim dedi:17::16:
Un kurabiyemde meşhurdur bak onuda çok beğenir:34:

Benimde en nefret ettiğim şey soğan soymak doğramak sarımsakta aynı şekilde.Bunları anneme yaptırıp yemek yapıyorum bende:1:
Tatlı yapmayı bende çok severim.Mesela saatlerce pastayla uğraşabilirim üstüne süsleyebilirim:31:

Profiterolü yapıyorsan tiramisuyu hayli hayli yaparsın canım:6:

bende yaaa cok severim bisiyle ugrasmayii.. yazin kocamin yanindan ayrildigimda ona kendi ellerimle dogum bastasi yaptim ve cokda guzel susledim cilek ve cikolata sosuyla:16::16: ve pastayi dolaba koydum tadinada bakmadik. sonra ben uctugumda ve indigimde konustuk bana soyledigi ilk sey "pastana super olmus":1::1: ama iste gel gorkii ahhhh su aksam yemeklerii olmasaaaa:1:

canim sogan dogramamiyorsun gozlerin sulandigi icin mii:26: eger onun icinse buna cozum geldii:52::52: sogan icin gozluk cikti takiyorsun ve aglamaya son:1:

tiramisuyu çok sevmiyorumm ben ondan hiçç denemedmm:)böylee çok sevdiğim bişey olcakki yaparken zevk alıyımm:))bende sarımsak soymayı falan sevmyrum ellerm kokuyoo o işleri hepp sevgilim yapar o yoksaa küçük kardeşler ne işe yarıyoo veririm elinee soysunnn:27::27:

Bende küçük kardeş olmayınca
Bende anneme yaptırıyorumm:1:

İlk tiramisuyu yapıp götürdüğümde çok tereddütlerim vardı.Ama beğendiğini söyledi.2 dilim götürmiştüm keşke hepsini getirseydin dedi.Bende beğenmeyeceğini düşünmüştüm dedim.Elinden zehir olsa yerim dedi:17::16:
Un kurabiyemde meşhurdur bak onuda çok beğenir:34:

cimri seniiii iki dilim tek mi goturdunn :1:
yaaa konu yine yemeklere geldi ve ben cokk aciktimmmm:56::56:

bende yaaa cok severim bisiyle ugrasmayii.. yazin kocamin yanindan ayrildigimda ona kendi ellerimle dogum bastasi yaptim ve cokda guzel susledim cilek ve cikolata sosuyla:16::16: ve pastayi dolaba koydum tadinada bakmadik. sonra ben uctugumda ve indigimde konustuk bana soyledigi ilk sey "pastana super olmus":1::1: ama iste gel gorkii ahhhh su aksam yemeklerii olmasaaaa:1:

canim sogan dogramamiyorsun gozlerin sulandigi icin mii:26: eger onun icinse buna cozum geldii:52::52: sogan icin gozluk cikti takiyorsun ve aglamaya son:1:

Kokusu yaa elimden çıkmıyo saatlerce yıkarım.
O konularda biraz hassasımda:25:

Yemekleride bence güzel yaparsın sen. 1-2 kere yapsan alışırsın:34:

tiramisuyu çok sevmiyorumm ben ondan hiçç denemedmm:)böylee çok sevdiğim bişey olcakki yaparken zevk alıyımm:))bende sarımsak soymayı falan sevmyrum ellerm kokuyoo o işleri hepp sevgilim yapar o yoksaa küçük kardeşler ne işe yarıyoo veririm elinee soysunnn:27::27:

ayyy haklisin yaa eller cokk fena kokuyoo en cokda sarmisak dograrken:1::1: ben genelde yemek yapmadigim icin suan sogan sarmisak sorunum yok ama ilerde ins olunca ozaman sanirim eldiven takarimm:1::1:

cimri seniiii iki dilim tek mi goturdunn :1:
yaaa konu yine yemeklere geldi ve ben cokk aciktimmmm:56::56:

EWt yaaa beğenince çok üzülmüştüm keşke hepsini getirseydim diyeee:5:
Ama iyi oldu tadı damağında kalmış ballandıra ballandıra anlatır:1:
Kanıma girme lütfen:1: Yemek konusunu kapatalım 1-2-3 tıp

Kokusu yaa elimden çıkmıyo saatlerce yıkarım.
O konularda biraz hassasımda:25:

Yemekleride bence güzel yaparsın sen. 1-2 kere yapsan alışırsın:34:
yaa bende hic sevmem ellerimin yemek kokmasindan :50: insan kendini cok kirli hisediyo yaaa

bendee acıktım amaa nutellayıda bıraktımm şimdii su içiyorumm:))))bu saattee yemeemeliyim daha fazlaaa

kiz yeme sunuu dislerine yazikkkkk birak kiloyu dislere zarar veriyonn:20:

yaa bende hic sevmem ellerimin yemek kokmasindan :50: insan kendini cok kirli hisediyo yaaa

kiz yeme sunuu dislerine yazikkkkk birak kiloyu dislere zarar veriyonn:20:

Evlenince bende bunu düşünüyorum soğan sarımsağı artık sevgiliime soydururum işi ne:1:

ayyy haklisin yaa eller cokk fena kokuyoo en cokda sarmisak dograrken:1::1: ben genelde yemek yapmadigim icin suan sogan sarmisak sorunum yok ama ilerde ins olunca ozaman sanirim eldiven takarimm:1::1:

çok güzel pastaa tatlı yrapan birisii yemekleri hayli haylii yaparr benden demesi annenlerleyken bikaç kez yapp alışırsnn:))annemee çok dua ediyrum zamannda bana öğrttiği içinn:))

kizlarr yaa uykucunuz gelmiyomuuu:1::1: yaa aslinda uykum yok ama basim catliyooooo cok fena ve bunun ustunede cokkk fena aciktimm. bisiler yemem lazimm. yaaa kizlar bisi soracam.. simdi kocisle bu siralar limoneyiz normalde aksam ustu hep konusuruz ama bugun konustuk ama oyle cokkk kisaa ve ben onu cokk ozledimmmm:14::14: acaba diyorum onu arasam miiii.. biliyorum cok gec hatta sabah olucak ama icimdeki diyo araaaa kesin yatiyordur ama bilemiyorum yaaa... offff offffff cokk ozledimmmmm

kizlarr yaa uykucunuz gelmiyomuuu:1::1: yaa aslinda uykum yok ama basim catliyooooo cok fena ve bunun ustunede cokkk fena aciktimm. bisiler yemem lazimm. yaaa kizlar bisi soracam.. simdi kocisle bu siralar limoneyiz normalde aksam ustu hep konusuruz ama bugun konustuk ama oyle cokkk kisaa ve ben onu cokk ozledimmmm:14::14: acaba diyorum onu arasam miiii.. biliyorum cok gec hatta sabah olucak ama icimdeki diyo araaaa kesin yatiyordur ama bilemiyorum yaaa... offff offffff cokk ozledimmmmm

Benimde geldi ama sohbet güzeldi bırakamadım:1:
Çok özlediysen ara eşini çok özledim seni çok seviyorum deeee:17:
Bende böyle gece ararım bazen seviniyomuş aşkım öyle söylüyoo
Şaşırsın eşinn:23:

çok güzel pastaa tatlı yrapan birisii yemekleri hayli haylii yaparr benden demesi annenlerleyken bikaç kez yapp alışırsnn:))annemee çok dua ediyrum zamannda bana öğrttiği içinn:))

yaa annemde diyo bana kizim gel bisiler ogren ama arasira bakiyorum nasil neyi yapiyo ama kendim girmiyorum tek basima yapmiyorum yemek..

kocam cokk takiliyo bana iste yemek yapamiyorum diye. bende ona hep diyorummm bakk goreceksinn bir gun cokk usta asci olacam diyee :1::1::1: ama bazen korkuyorum yemek yapmak zor is yaaa beni sarmiyooo:50::50:

uyuyodurr canım yaa msj att istersenn kıyamamm :14:

Benimde geldi ama sohbet güzeldi bırakamadım:1:
Çok özlediysen ara eşini çok özledim seni çok seviyorum deeee:17:
Bende böyle gece ararım bazen seviniyomuş aşkım öyle söylüyoo
Şaşırsın eşinn:23:

yarin sinavi da var onu rahatsiz etsem mii etmesem mii ama aslinda ona kusum ben ama engel olamiyorum kendimeee yaa konu askim olunca cokk zayifim

yarin sinavi da var onu rahatsiz etsem mii etmesem mii ama aslinda ona kusum ben ama engel olamiyorum kendimeee yaa konu askim olunca cokk zayifim

ozamann aramaa sınavı kaçtaydıki?sınavdan önce arayıp başarılar dilee seni çok seviyom deee neden engel olasnkiii kocan o senin..tabi neden küs olduğunzdaa önmli:)))

Sınavı varsa mesaj at.Sınavındada başarılar dilediğini söyle.Sabah moral olur

ozamann aramaa sınavı kaçtaydıki?sınavdan önce arayıp başarılar dilee seni çok seviyom deee neden engel olasnkiii kocan o senin..tabi neden küs olduğunzdaa önmli:)))

Sınavı varsa mesaj at.Sınavındada başarılar dilediğini söyle.Sabah moral olur

hmm kizlar yaa basim gercekten cokk kotuuu ben en iyisi simdi cikayim walla sohpetinize ve size doyamiyorum basim agrimasa cikmam ama cikip bisiler yicem sonrada ilac icerim ve sonrada kocisimi ararim eger acarsa onuu cokkkk sevdigimi ve ozledigimi soylicemm:16::16::16: ama acmazsa mesaj yazarim sabahda saati kurarim sinava girmeden once basarilar dilerim:16::16:

yarin ins gorusruz kendinize cokk cici bakin ve tanistigima cokk memnun oldum ben:42::42:

muckkk kizlarrrr:54::54:

Back
X