• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hmm kizlar yaa basim gercekten cokk kotuuu ben en iyisi simdi cikayim walla sohpetinize ve size doyamiyorum basim agrimasa cikmam ama cikip bisiler yicem sonrada ilac icerim ve sonrada kocisimi ararim eger acarsa onuu cokkkk sevdigimi ve ozledigimi soylicemm:16::16::16: ama acmazsa mesaj yazarim sabahda saati kurarim sinava girmeden once basarilar dilerim:16::16:

yarin ins gorusruz kendinize cokk cici bakin ve tanistigima cokk memnun oldum ben:42::42:

muckkk kizlarrrr:54::54:

iyi gecelerr canımm bende çok memnunnn oldum tanştğımızaaaa:))

hmm kizlar yaa basim gercekten cokk kotuuu ben en iyisi simdi cikayim walla sohpetinize ve size doyamiyorum basim agrimasa cikmam ama cikip bisiler yicem sonrada ilac icerim ve sonrada kocisimi ararim eger acarsa onuu cokkkk sevdigimi ve ozledigimi soylicemm:16::16::16: ama acmazsa mesaj yazarim sabahda saati kurarim sinava girmeden once basarilar dilerim:16::16:

yarin ins gorusruz kendinize cokk cici bakin ve tanistigima cokk memnun oldum ben:42::42:

muckkk kizlarrrr:54::54:

Canım benim bende çok memnun oldum sizleri tanıdığıma.Sizlerle sohbet etmek keyifliydi gerçekten:16:
Bende yatıcam zaten
İyi geceler kızlar tatlı rüyalar.Rüyanızda sevdiğinizi görün:38::38::54::54:

@_Ruzgargulu_ bendende iyi canimmm :3:

@vuslat79 hosgeldin ablacim:16:

@baby_dilay selammm canim hosgeldin:16:

@meltem_eymen selammm canim hosgeldin:16:

Back
X