• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ayy kizlarrr yaaaa hayat ne kadar cokkk sikicii patlicam wallaaa:59::59::59:

ne yapmak istedigimi hic bilmiyorumm:50::50: birazcik online alisverisemi baksam ne yapsamm:126::126:

aaaaaa niyekiiiii:53:

Abimin yanına okula gittim.Öğrencinin tekide sarıldı bi baktım ki hep bit var kafasında aslında biliyordum ama kalbi kırılmasın diye sarıldım ama çok kaşınıyorum büyük ihtimalle psikolojik ama korkuyorum:43::43::43:

Abimin yanına okula gittim.Öğrencinin tekide sarıldı bi baktım ki hep bit var kafasında aslında biliyordum ama kalbi kırılmasın diye sarıldım ama çok kaşınıyorum büyük ihtimalle psikolojik ama korkuyorum:43::43::43:

bi sarılmayla hemen geçmez canım yaa muhtemelen psikolojiktir:106: ben adını duyunca bile kaşınıyorum:96:

bi sarılmayla hemen geçmez canım yaa muhtemelen psikolojiktir:106: ben adını duyunca bile kaşınıyorum:96:

İnş. canım ya:7::7:.Sanki yüzümde alınımda dolaşıyomuş gibi hissetiyorum:50: .Anneme baktırırım yarın akşam.Ya niye kimse yok bu akşam.Sen nasılsın canım.

İnş. canım ya:7::7:.Sanki yüzümde alınımda dolaşıyomuş gibi hissetiyorum:50: .Anneme baktırırım yarın akşam.Ya niye kimse yok bu akşam.Sen nasılsın canım.

iyiyim canım biraz üşütmüşüm:2::2: ıhlamurla kendimi tedavi ediyorum doğal ilaç:106: evet kimse bugün:44:

Back
X