sağol canımatlatamadım bi haftadır
öksürmekten içim dışıma çıktı valla:2::2:
aman canım ilaç falan alsaydın, bitki çayı falan içseydin.çocuklarla zor olur sonra..allah yardımcın olsun...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımatlatamadım bi haftadır
öksürmekten içim dışıma çıktı valla:2::2:
evet sana yazmıştım.. bureaya yeni üye oldum.. bakınıyorum şuan siteye. güzel bir paylaşım alanı olmuş çok beğendim
İyim canım.Sen nasıl oldun:26:
Hoşbulduk fıstıkkk
Walla ödevlerle boğuşuyorum
Nasılsın
bünyeden bünyeye bide mide durumuna göre değişiyo demekki. ben hassasım sanırım
kız süt kilo aldırmazki:26:
sen ne içmek istersin elifim söyle getiriyim![]()
aaaa tam yatıyordum bu topiği gördüm ne güzel berencim geç oldu ama hayırlı olsun
canım atlatamadım hala kronik bronşitim var o yüzden ağır geçiyo biraz![]()
aman canım ilaç falan alsaydın, bitki çayı falan içseydin.çocuklarla zor olur sonra..allah yardımcın olsun...![]()
yatmaya yakın içilmez....2 saat önce falan içmek lazım
.senin kilo problemin yoktur şimdi..
şimdi diyeceksin ki aman içmezsen içme,sana ikram edende suç
![]()
bende odamla boğuşuyorum her yeri dagıttım kırmızı bluzum aramaktan bir hal oldum![]()
ıhlamur falan içiyorum işte. çocuklarda aynı ailece çürüğüz::26:
onlara bakacak anneleri varda ben hasta olunca bakacak kimsem yok dinlenemediğim içinde çabuk iyileşemiyom![]()
kızlar ankarada bir yagmur fırtına var anlatamam hava çok soğuk kesin kar gelicek![]()
sıcak süt içerim içersem.Bide elmayla süt çok güzel oluyo.Hııı ne içsem bilemedim ki şimcik:26::26::26:
yok kız bendede kilo var yaa dur bende 2 saat önce içiyim saol canım öneri için olurmu öyle şey ikram ettim içmemek sana kalmış![]()
aaaa ankaradamısın bende ankarada oturuyorum ama şimdi geçici olarak batmandayım çok özledim ankarayı soğuğunu bile
kızlar ankarada bir yagmur fırtına var anlatamam hava çok soğuk kesin kar gelicek![]()