• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Saol tatlım ben de çok iyiyimmmm:54: Nette hediye avındayım yine:1::1::1:
Klasörü biraz doldurup topike gitcem:17::17::17:
harikasinn walla bayiliyom paylastigin hediyelere:nazar::nazar: canim benimde esim bi aya kadar yanima gelicek ve ona bisiler almak istiyorum tabi sevgililer gunude var ozamanda bisiler yapmak istiyorum o yuzden topigin superrrr hep devami gelir ins:34::34:
evrencim :3:ikizcim :3:sizde burdaymışsınız :16:diğer arkadaşları tanımıyorum kaynaşalım haydin :8::8::8:
hosgeldinn guzelimmmm nasilsinnn :16::16::16::16:
bende iyiyim canım sağol,:38:sizlerle sohbet edince dahada iyi oluyorum..:32:
aynen yaa buraya gelmeyi seviyorum sizlerle konusmayida cok seviyorum:16::16:

hosgeldin tatliiiim:16::16:

canım bu topic geceleri bayağı hareketli:52::52::52:
nasılsın canım....:38:

Nerde hareket orda bereket:1:İyiyim canım ne olsun belgesel izliyorum yine:27:Senin misafirlerin gelecekmiş galiba nasıl geçti mamalardan yedin mi :27:

harikasinn walla bayiliyom paylastigin hediyelere:nazar::nazar: canim benimde esim bi aya kadar yanima gelicek ve ona bisiler almak istiyorum tabi sevgililer gunude var ozamanda bisiler yapmak istiyorum o yuzden topigin superrrr hep devami gelir ins:34::34:

Hoşbulduk Evrenim:1:

Yerim ben onlarııııı:emir_bebek: Çok uzun zamandır bebek sevmiyorummmm, bebek görmemem lazım benim:52:
Çok haşin sevebilirimmm:52::52::52:

Saol güzelim iyiyim buraya gelince coşuyorum:1::1: Sen nasılsınnnn:31:

Hangi okuldasın tatlımmmm:34:

şuan açık öğretimden iktisat okuyorum ufak bir rahatsızlıgım var o yüzden örgün eğitime gecemedim tedavim bu yıl biticek nasipse ve Allahım bana tarih okumayıda nasip ederse benden mutlusu olmamayacak sanırım:1:

bende daha yeni öğrendim yukarda sagda secenekler var sayfanın hemen üstünde ordan oluyoruz :1: kaç gündür araya araya canım cıkmıstı ama abone oldum da birseyin değiştiğini hissetmedim sanırım:1:

nasıl yani kız abone olunca değişiklik olmuyormu:26:

ay ben seni nasıl görmem...:48:
normaldir bacım çok hızlı ilerliyor topik kafa bi milyon oldu bende zaten uykum var hı hı hıı diye okuyom hızlı hızlı :1:
adamın biri fena halde cekmiş kafayı saddenin ortasından hadise söyleye söyleye geciyor:9::9::9::9::9::9::9::9:
bana geeeell bana geeeelellll bana geeelllll :60:

ama ben seni bilmiyorum:27::27:

31 yaşındayım evliyim 14 aylık oğlum var vede uykum var :1:

şuan açık öğretimden iktisat okuyorum ufak bir rahatsızlıgım var o yüzden örgün eğitime gecemedim tedavim bu yıl biticek nasipse ve Allahım bana tarih okumayıda nasip ederse benden mutlusu olmamayacak sanırım:1:

geçmiş olsun canımmm:nazar:

Nerde hareket orda bereket:1:İyiyim canım ne olsun belgesel izliyorum yine:27:Senin misafirlerin gelecekmiş galiba nasıl geçti mamalardan yedin mi :27:

belgeselmi izliyorsun yine:27::1:
iyi geçti canım,çok şükür atlattım..:32:ay hiç sorma bugünü pasta yeme günüm ilan ettim....:57::60:

kızlar ben bi duşa girip gelcem hemen sakın gitmeyin heeee:1::1:

normaldir bacım çok hızlı ilerliyor topik kafa bi milyon oldu bende zaten uykum var hı hı hıı diye okuyom hızlı hızlı :1:

allah bağışlasın:nazar:
o zaman seni uykuya gönderiyoruz iyi geceler canım:6:

artık cok gec gitti ama belki sizin oraya gitmiştir:9:

ben gelirim güzelimm :1: eşimin doğum gününe ne alsam diye düşünüyorum zaten:48:

Bekleriz tatlımmmm birlikte güzel şeyler buluruz inşallah:54:

Aklıma geldikçe yazıcam tatlım, beğenmene çokkk çokkk sevimdimmmm:54: Önce yılbaşı sonra da 14 şubat geliyor zaten,
baya bi işimiz var bitanemmmm destek olmamız lazım birbirimizee:1:

canım ikizlerim 7 yaşında zaten...:17::1:
ama ufaklığım 1.5 yaşında onu sevebilirsin haşin haşin..:27:

Ayyyyy elimeeee gelmesinnnnn oooooo:23::23::23: Tam sevilecek yaştaaa parçalarım vallaaa.
İlginç ama bebekleri o kadar hırpaladığım halde çok severler beniiiii:31: Sevildiklerini anlıyolar sanırım:17:

Back
X