Berenli Saatler :)

Herşey şeffaf yani :9::9::9::9:

ya sorma :27:
hayal kırıklığınaa uğradımm daha farklı bir hikaye bekliyrdumm heyecanlaa:17::17:

başka hikayeler de var ama neyssse :23: :60:
ceyda anlatsın aaaarı vız vız vız :60:

ceyda ee haklı adam tut tut nereye kadar :37:

kızlar ben kaçtım :3:

:60:
nereye kızzzzz tabi yine kocana gidiyosun di mi seni gidi seniiiii gel çabık buraya :52:

ceydacım gaz çıkarma olayını ben anlamadım ya:26:

şimdi berencim biz nikahtan sonra yemeğe ordan da gece geç vakit eve geldik... gelinliğimi çıakrdım vs sonra biraz oturup bişeyler atıştıralım, hem de tv izleyip muhabbet edelim ortama ısınırız vs dedik. Benim eşim de sağolsun artık o gecenin heyecanından mıdır nedir saçmaladı az buçuk :27: aşkım biz karı kocayız benden utanmana gerek yok hani gaz çıkarman gerekir vs bende utanma sakın dedi. :60: öyle birden otururken biz söyledi yani artık ne amaçla dedi o da hala bilmiyor :52:

tatlım cok romantik kocan var :1:
aynı benimkine benziyor:17:
ben anlatsa oturub aglarsınız
ne ben anlatayım ne sız dınleyın:5:
bu arada senin olayı 3 kez okuyorum cok hoşuma gidiyor:9:

ilk gece romantik başladı ama gelişme kısmında bu olayla dumur oldum neyse sonra telafi etti :23:

ya sorma :27:

başka hikayeler de var ama neyssse :23: :60:

:60:
nereye kızzzzz tabi yine kocana gidiyosun di mi seni gidi seniiiii gel çabık buraya :52:

şimdi berencim biz nikahtan sonra yemeğe ordan da gece geç vakit eve geldik... gelinliğimi çıakrdım vs sonra biraz oturup bişeyler atıştıralım, hem de tv izleyip muhabbet edelim ortama ısınırız vs dedik. Benim eşim de sağolsun artık o gecenin heyecanından mıdır nedir saçmaladı az buçuk :27: aşkım biz karı kocayız benden utanmana gerek yok hani gaz çıkarman gerekir vs bende utanma sakın dedi. :60: öyle birden otururken biz söyledi yani artık ne amaçla dedi o da hala bilmiyor :52:

ilk gece romantik başladı ama gelişme kısmında bu olayla dumur oldum neyse sonra telafi etti :23:
anladım ceydacım :1::1:

neysa tamam anlatayım.
bizim 2 duyun oldu yanı ılk gecemız bakuda dıyıl ankarada oldu
duyunumuz 5 otelde oldu o gece orda kaldık ben duyunde cok ama cok ictim saroş olmak ve bişey hiss etmemek cın
neyse odaya geldık tabı hatırlamıyorum ben eşimle tartışdım ve odadan cıkardım gelınlıyımı kendım cıkarıb gecelıyımı gıyındım
eşimde salonda yemek sipriş verib yemiş
gozum actım eşim yanımda operasyona başlamış tam 3 kere eşimi ittim yapamadı adam bır turlu
ben dee kalkıp tualete gittim ve her şeiy cıkardım midem rahatladı
o gece sadece öpüştük ve koklştık eşim istemiyorsan yapmam dedi ve ertesi gun evimizde yaptık

not:(korkmama sebeb ardaşımın biri gobeyıne kadar hiss edeceksen demişdie .tırsmıştım o yuzden ılk gecemızı berbat ettim ve cok ictim)

hoşbulduk cnm eee yine sohbet hızlı

burası böyle cnım:1:
bugün senin kulaklarını çınlattım blyrmsn kestane alıyordum anneme dedimki ya çok tatı bir arkdaşm var bana kestane şekeri göndericek biliyormusun çok düşünceli dedim annemde gülümsedi:49:

Back
X