Berenli Saatler :)

eslemcimm seninn kombinlere bakıyodum bendeee kapanasım geldii okadar güzellerr yanii:27:teşekkrr ederm bu aradaa inşallah geçerimm:14:

Canım teşekkür ederim..Eminim örtü de güzelliğine güzellik katacaktır,yakışır arkadaşıma:21::21:

Ayy kız bigün kapanırsan müjdesini ver,ilk kombinin benden :52::52::52:

bulantılar azaldı kendime geldim canım:21:
varya canım nasıl ekşili şeyler istiyor limonlu şeyler özellikle:49:

ay ne guzel canım hadi gozun aydın cinsiyeti belli mi?
bende oglumda hep turşu yerdım hatta hatta turşuyla cay icerdim nsıl bir bunyeyse artık düşün:37::27:

Oyy kıyamam canım benim,keşke aynı yerde olsaydık ben yapardım canının çektiklerini :12:

Komşumda hamileymiş,bulantıları çokmuş,kendi giremiyomuş mutfağa kocası yapıyomuş.Bugün onada yemekler yaptım götürdüm,sevindi :16:

canım benim böyle sizin gibi komşularım olsa
bende giremiyorum pek mutfağa kızım yapıyor bana bırakmıyor:49:
kardeşi olucağına o kadar sevindiki hiçbişey yaptırmıyor bana kuzucum

Canım teşekkür ederim..Eminim örtü de güzelliğine güzellik katacaktır,yakışır arkadaşıma:21::21:

Ayy kız bigün kapanırsan müjdesini ver,ilk kombinin benden :52::52::52:

canım benimm :37:ben bigün kapanırsamm gardolabımı babamlaa amcalarım yeniliycekler sözleri varr amaa pek düşünmüyorum bellide olmazz gerçi:17:

bende oglumda hep turşu yerdım hatta hatta turşuyla cay icerdim nsıl bir bunyeyse artık düşün:37::27:

yok canım belli değil daha:49:
bende oğlumda hep turşu yemiştim turşu 10dakkada bir turşu bidonuna gidiyordum :56:
beni arayan turşu bidonunun yanında buluyordu:1::1::1:

$100_4363.webp
bu da benim yaramaz oglummm:nazar::nazar:

allah evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin...turşuyla çay da baya bir ilginçmiş...

Back
X