Berenli Saatler :)

Evet lütfen 21 yaşında olun,siz 22 olursanız bizde 24 oluruz çünkü:1::1::1:

23'üm,mümkünse 23 kalmak istiyorum :37:

niye canim benimm yaaaa her yasinn bi guzelligi vardirrr...... hemm ne kadar 23 desende unutmaaa bir gun 24 olcannn kurtulusun yokk:52::52::52:

Ay canım börek ne ki,hele misafirim olun neler yaparım :52::52:

Sen nereliydin canım:21:
:52::52::52::52: gelirmmmmmm
canim ben danimarkada kaliyorum:27::27: ama her yaz turkiyedeyimm:16::16: ama aslen nerelisin dersen konyaliyim
kiz sende doymak bilmiyonnn haa:27::27:
:1::1::1::1: lokmamimi sayiyonn kizzz:27::27::27: yyaaa saka bi yanaaa nikah yaramis banaaa dugunum oldugundan beriii kilo aliyorumm:53::53::53:
evrenim beni abla yaptınn ben okadar yaşlımıyımmmm

ask olsunn tatlimm ne yaslisin sen en guzel yasini yasiyorsun.... dayicim hep oyle derdiiii:34::34:

ablamizzzzzz:16::16::16:

canim onemli olan anlasmak yasin gercektende hic onemi yok ama masallah kocan cok genc duruyo ayni yasta gibisiniz:nazar::nazar:

gercekten mi?ay buna sevındım
bazen dlg gecıyorum eşimle ben senın yaşına geldıyımde sen iyice yaşlanacaksın dıyorum hayır oyle olmuyacak diyor
ben kac gosterıyorum peki?

:52::52::52::52: gelirmmmmmm
canim ben danimarkada kaliyorum:27::27: ama her yaz turkiyedeyimm:16::16: ama aslen nerelisin dersen konyaliyim

:1::1::1::1: lokmamimi sayiyonn kizzz:27::27::27: yyaaa saka bi yanaaa nikah yaramis banaaa dugunum oldugundan beriii kilo aliyorumm:53::53::53:

ask olsunn tatlimm ne yaslisin sen en guzel yasini yasiyorsun.... dayicim hep oyle derdiiii:34::34:

ay bu kiloyu bir tek benmi alamiyorum:1::1:

Ya öylede,büyümek istemiyom :37:

Bu yaşımla bu halimle çok mutluyum,inşaallah hep böyle devam eder:16:
canim insss mutlulugun daim olur ama malesef yasin icin bisi diyemicemm:27:,, cokk uzgunumm :1::1::1:
gercekten mi?ay buna sevındım
bazen dlg gecıyorum eşimle ben senın yaşına geldıyımde sen iyice yaşlanacaksın dıyorum hayır oyle olmuyacak diyor
ben kac gosterıyorum peki?

:1::1: esimle aramda 2 sene olmasina ragmen bende hep bunu kullaniyorum.... sen benden once yaslanacan diyee:1::1:
ama oda imtikamini bayramda elini operek aliyo:1::1:
canim walla 23-25 arasi gibisin kocanda hani 25 27 arasi sanirdim...

ızlar ben yatmya gidiyorum
cok uykum var ve ustelık acım
yatmazsam buzdolabına saldıracam.
en iyisi uyumam
oglumda biraz sonra uyanır o zaman hic yatamam
sizleri cok seviyorum cok da opuyoru
allaha emanet olun
goruşmek uzere

Back
X