- 3 Kasım 2010
- 1.256
- 28
- 108
kocana soyleee girsinn mutfagaa pisirsinn sana guzel guzel yemeklerrr... bakk bakalimm kilo alirmisin almazmisin
insan kocasinin elinden yemek yemesii baskadirr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocana soyleee girsinn mutfagaa pisirsinn sana guzel guzel yemeklerrr... bakk bakalimm kilo alirmisin almazmisin
insan kocasinin elinden yemek yemesii baskadirr![]()
keşke yapabılse anca salata yapabılıyo. mutfaga sokamam ben onu. hemen içeri kaçar üşüdüm dıye
ben ona ıyı baktım o kılo aldı bayagı bıde ben alsam 50 kılo ıdeal hadı 53 olsun
![]()
keşke yapabılse anca salata yapabılıyo. mutfaga sokamam ben onu. hemen içeri kaçar üşüdüm dıye
ben ona ıyı baktım o kılo aldı bayagı bıde ben alsam 50 kılo ıdeal hadı 53 olsun
![]()
kac yillik evlisin cocuk varmi![]()
8 aylık evlıyımhenuz cocuk yok nasip hayırlısı
daha tazeyiz
![]()
ayy ayy ayyy kiyamazdaa kocasinaaa![]()
canim walla bende eskiden zayif ve kilo alamiyordum ama simdi almanin yolunu buldummyatacagin zaman tika basa yemek yeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
daha tazeyiz
![]()
daha yeniymissin sen acele etme![]()
Tadını çıkarın evliliğinizin,çok yenisiniz,Allah mesut etsin![]()
nasip ya Allah verırse hayırlısı derız ama daha dusunmuyoz tabı yaza baslıcaz calışmalara
daha tazeyiz
![]()
gecenın 1lerınde 2 lerınde yemek yedıgım gunlerı bılırım ama olmuyo nabalımçirozuz işte
belkı dogum dan sonra alırım
incecıgım ben.
![]()
ayy canimmm tazee gelinn seniiiiibu arada bende tazeyimm
6 aylikcik evliyim
ama kocamla evliligimizi topu topu 3 ay yasadik
![]()
ayy canimmm tazee gelinn seniiiiibu arada bende tazeyimm
6 aylikcik evliyim
ama kocamla evliligimizi topu topu 3 ay yasadik
![]()
en kart evli olan benmiyim ya 2 sene olacak![]()
aaa nıyekı canım :S Allah mesut bahtıyar etsın :)):44:
aminnnn cumlemizi inssscanim yaa esim turkiyede bende yurt disinda kaliyorum ve bi sene boyle ayri gayri olmak zorundayiz,,, iste tatillerde gidip geliyoruz