Berenli Saatler :)

insanın annesi gibisi yok valaha canım erişteli mercimek çorbası çekti dedim anında yapmış ya:16::16:

Allah allah ben hiçbilmiyorum ya demek çocukları olanlar biliyor:1::1:

bizim evde sabahtan akaşma kadar çizgi film kanalı açık oluyor canım:21:
kocişle benim izliceğimiz program oluncada mutfağa gidiliyor ordaki tvde izliyoruz:87:
çocukların yanında sakıncalı prgrm izlemek yasak evde kimseyede seyrettirmiyorum:49:

Kocişle benim izliceğimiz program oluncada mutfağa gidiliyor ordaki tvde izliyoruz:87:
çocukların yanında sakıncalı prgrm izlemek yasak evde kimseyede seyrettirmiyorum:49:

bizimki cok küçük ama pepee cok renkliya cok dikkatini çekiyorr bazen koyuyorum pusete acıyorumm bayagı izliyorr canım senin kac tane cocugun var

kocişle benim izliceğimiz program oluncada mutfağa gidiliyor ordaki tvde izliyoruz:87:

ne kadar güzel bir anne ve babasınız rabbim mutluluğunuzu bozmasın:16:

oyyy cokkk hastayim oyyyyyyyyyyyyy
kiss meltem eymen her ana bebeisni bi kere dusururmus....:25:

Geçmiş olsun kızzz neyin varrrrr:48:
Bizde terslik var düşürme konusunda. Bi gün annem beni kanepenin en dibine koyup yanıma da yastıklar
doldurmuş düşmemem için. Bu arada daha kırkım yeni çıkmış:52: Neyse işte halı sirkelemek için 2 dakikacık
balkona çıkmış. Bi gelmiş ki melez yok:52::52: Kanepeden aşağı cumburlop düşmüşüm ama nasıl düştüğüm
ve neden ağlamadığım hala şehir efsanesi:27::27::27::27:

Back
X