Berenli Saatler :)

bende ya polis olurum ki polis olunca beni masa başı yapmazlar çevik kuvvet olurum çünkü öle bi tipim var:27: o zaman nasıl girerim buldum nöbetlerde kaçarım buraya artık polislikten kovulurum bu haziranda sınavım var polislik sınavım çok çalışıyorum hadi hayırlısı mülakatta bir sorun olmuyorda sınav işte melezim:23:

Aaaaa sen de mi gircen kızzz sınavaaa bunu bilmiyodummmm:46: İkinizde kazanırsınız inşallahhh
çok süper olurrr:31:Ama bize fazla zaman kalmaz malesef tatlımmmm:50:

Berennnn fazla gazoz içme yoksa yine kabız olusun:27:

he valaha ben sizi düşünüyorum ya yemekti temizlikte bebekti kocaydı nasıl buraya giriyosunuz acaba sabahtan hepsini bitiriyormusunuz kız evliler soruma cevap verin:1:

evet canım ben vakit buldukca aksam yemeği yer yemezz ertesi günki yemeği yapmaya baslıyorumm benim kociş yemek meraklısı ev işide arada oluyor zaten ben böyleyim yaneee

Aaaaa sen de mi gircen kızzz sınavaaa bunu bilmiyodummmm:46: İkinizde kazanırsınız inşallahhh
çok süper olurrr:31:Ama bize fazla zaman kalmaz malesef tatlımmmm:50:

canım ben geçen sene girdim polisliğe mülakatı kazandım sınavınıda 10 puanla kaçırdım ama bu sene affetmicem çok çalışıyorum:6:
melezim bence biz evlenince vakit bulamıcaz gibi geliyor bana hem çalışcaz hem ev hem burası ay ben düşünemiyorum:52:

canım ben geçen sene girdim polisliğe mülakatı kazandım sınavınıda 10 puanla kaçırdım ama bu sene affetmicem çok çalışıyorum:6:
melezim bence biz evlenince vakit bulamıcaz gibi geliyor bana hem çalışcaz hem ev hem burası ay ben düşünemiyorum:52:
ALLAHIM gönlüne göre versin canım benim

he valaha ben sizi düşünüyorum ya yemekti temizlikte bebekti kocaydı nasıl buraya giriyosunuz acaba sabahtan hepsini bitiriyormusunuz kız evliler soruma cevap verin:1:

çok basit canım akşam hepsini uyutuyorum geliyorum:1:
gündüz girmiyorum pek 5 dak bakıp çıkıyorum:21:

evrenim sende benim gibi bi gidiyorsun bi geliyorsun

Back
X