işte canım bende kamu yönetimi okuyorum ama polislik benim içime ukte kaldı hep bu 2 girişim bakalım nolcak yılmıcammm![]()
ayy eşim hep der eşin polis oldumu o hanımdan elini eteğini cek diyee sevgilin ne diyo bu duruma yogunluk bakımındann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte canım bende kamu yönetimi okuyorum ama polislik benim içime ukte kaldı hep bu 2 girişim bakalım nolcak yılmıcammm![]()
işte canım bende kamu yönetimi okuyorum ama polislik benim içime ukte kaldı hep bu 2 girişim bakalım nolcak yılmıcammm[/QUyılma canımm hırs yaparsann amacına ulaşırsınn eminm
Hosbuldukk tatlımhoşgeldiniiizzzz şekerleeerrr![]()
Cookkk sacmaaa bir diziii. Kız kardesimde bakiyoay allahım bu feriha benim başımı nasıl ağrıttı anlatamam offf
hoşgeldin evrenimmmmmmmmmmm![]()
Evet canım girmekte fayda var hem belki daha sonra kararım değişir
İlerde girememe ya da az girme ihtimalini göz önüne alarakkkk şimdi dibine
vuruyoruzzz kk nınnnnn![]()
canım benim geçmiş olsun
kadınlar işte böylebende eşim hastalanınca bebek gibi bakıyorum:106:
kıızzzz bende polis fobisi var
ilginç bi foby demii![]()
geçen sene 10 puanla kaçırdım evrenim
bu sene inşallah kazanıcam![]()
Hosbuldukk tatlım
Cookkk sacmaaa bir diziii. Kız kardesimde bakiyo
hosbulduk tatlimmm
bende çok hastayım ya igne oluyom sabah akşam nasıl yakıyo delik deşik oldum dahada var(
Sağol canımGeçsin bir an önce inşaallah:18:
Sen nasılsın,bebiş nasıl![]()
Aaa neden kız küçüklüğünden kalan bir korku mu yoksa
İns müjdeni alırız canım.... Walla polisler hep bana karizma gelmiştir özellikle kadın polisleri
iyiyiz canım ikimizde
evet canım heralde küçüklükten kalan bi korku:106:
Aynen canım al bendende o kadar havalarda nasıl soğuk ya fena çarptı beni geçmiş olsun
sagol canım sanada geçmiş olsun evet ya bursa donuyoukudagda 2 metreye yakın kar varmış
Walla bütün dizileri saçma buluyorum. Kız kardesimde senin gibi çokk seviyo ferihayiama öyle deme bende ilkin saçma diyodum hatta alay ediyodum bi izledim yapıştım kaldım
Hani genç kızlarda şöyle bi tutku vardır ya
Üniformalı erkeklere vurulurlar hep
Daha çekici gelir![]()