Berenli Saatler :)

evet korkuyom:52:
çocukken polislerle fazla karşılaşmışım heralde olumsuz görüntüler mi bilinç altına yerleşti
tam olarak bende bilmiyorum canım neden korktuğumu:59:

ay canım benim dur ben polis oluyım sana alıştırırım kendimi korkmazsın artık:27::27:

mrb kızlarrrrrr

hoşgeldin canımm:48:

Bende ambulans ve trafiktn korkuyorum.Çok lazım olmadıkça arabaya binmem:18::18::18:.Bide benim saçma sapan takıntılarım vardır sen iyisin yine:1::1:

trafikten bende korkarım canım bide çok evhamlıyım otobse binince ya kaza yaparsa diye kuruyorum kafamda
yani yolculuk bitene kadar yiyip bitiririm kendimi
bide uçak fobim var hiç binmedim ama havada görünce bile panikliyorum:18:

Been geeeldiim kızlar sıkışın accık banada yer açın bakem :1: mervem nerelerdesin sen yaa bakiim dediydim takıldıın topiktemisin diye şansa bakki burdaymışsın özledim seni kuzucum yaa :48:

Hiiii bengisuuuuu bitanem hoşgeldiiiiiinnn.nasılsın iyimsin bende senin mesajını okuyordum
Bende çok özledim senş tatlım benimmm:16:

elifim dur senin istediklerini getirdim
$cikolatali_pasta_173682.webp

Aman nasıl biri oldun sen o zaman:27::27:
Tabi canım her insan farklı ama ben evcimenim galiba:21:
Okulun varmış neyseki ona gidip gelirsin ne güzel
Benim kayınvalidede gidiyor okula epey öğrenmiş:27:
Yaramadiii babama:1: canım suan hemsireliye başlıcam bakalım ins kana yaralara dayanırım. Haftaya başlıyorum hayirlisiyla. Öğrenmenin yası yoktur aferin kaynana
Hoşbuldum..
NAsılsınız Bakayım :54:

iyidir makaram senden

Yaklaşmışım ama demi bi gün kalmış 7 olmasına
hamileliklerin zor mu geçiyor.ay inşallah yıpranmazsın yaa bulantı felan çok kötü oluyor
İnsanın içi kıyılıyor resmen bayılıyo içi ya

evet canım bulantı insanı mahvediyor :49: bide kemik erimesi var zorla tüketicem artık süt ürünlerini
hiç sevmem normalde:106:

yok vuslatım ben annemin erişteli mercimek çorbasını içtimde geldim:52:

hıımmmmm afiyet olsun bitanemm:21:

Son düzenleme:
hoşgeldin ofeliyacım:nazar::nazar:

hoşgeldn tatlım:16::16:

hoşgeldin canımm:48:

trafikten bende korkarım canım bide çok evhamlıyım otobse binince ya kaza yaparsa diye kuruyorum kafamda
yani yolculuk bitene kadar yiyip bitiririm kendimi
bide uçak fobim var hiç binmedim ama havada görünce bile panikliyorum:18:
hoş bulduk guzeller nasılsınız bakayım yıne kaynatmışsınız bakıyorumda

Hiiii bengisuuuuu bitanem hoşgeldiiiiiinnn.nasılsın iyimsin bende senin mesajını okuyordum
Bende çok özledim senş tatlım benimmm:16:
bende sana az daha küsüyodum haa bi selam bile vermedin diyee :57: yok yok kıyamam sana ben :38:
İyiyim Kuşum Sen NAsılsın, Nerelerdesin Aylardır :34:

nasıl olayım hastayım işte birazcık bademciklerim şiştiydi bugün daha iyiyim kocişi uyuttum kaçtım hemen :1: iyikide kaçmışım bende arada bıkmadan usanmadan neşeyle yumurtlamayacağız topiğine takılıyom yaa bende yok daha bi bebiş yaa off :17:

Back
X