Berenli Saatler :)

Ben sana selam vermezmiyim kuşum hiç yaa
minik kuşum:27::27:
herkes hasta kızz dikkat et kendine bi hasta olduğumuzda bakanımızda yok
eşim bi çorba yaptı geçen ayy tadı kötüydü
Ama kötü diyemedim kıyamadım kız garibim yaptı emek verdi

anam kocişi nerde buluyonda çorba yaptırıcan nöbetten geliyo yatıyo akşama kadar yaa zaten bi halt bildiğide yokkii hiç anlamıyo mutfaktan anca ona ben iş buyuruyomda öle yapıyo rendeleme sıkma o işleri oldummu genelde ona yaptırıyom alışsın mutfağa diye işime geliyo hem :1: he valla denmezde hevesini kırmamak lazım yapmaz yoksa bidaa :1:

ben yaza istanbula gidicem 6 ay'ı dolmuş olucak nasıl gidicem 14 saattlik yolu onu düşünüyorum:18:
eşime diyorum beni bayılt uçağa bindir uçaktan inene kadar ayılmayayım :1::1:

Yaa insanın ayakları odun gibi oluyo resmen.Annem geçen sefer bi hata ile ist. otobüsle gitmiş berbattı diyo horlayan dede varmış arkasında önünde ağlayan bebe:27::27: çok fenaymış.Canım benim yükseklik fobim var 5.kattan bile bakamam ama uçakta cam kenarına oturmadıkça sorun olmaz:29::29:

canım son hamişliğimde iyi beslenemedim tabi ben beslenemeyince
bebekte kemiklerden beslenmiş son doğumdan sonra çıktı kemik erimesi:50:
o yüzden zorlada olsa yicem artık:106:

anaam ciddenmii ilk defa duyuyom yaa bebişin kemiklerden beslendiğini e dikkat etmek lazım tabi amman haa bebişede bizede bişii olmasın :18:

Canım yaaa ben 20 senedir alışamadım uçağa her defasında tutuyo beni. Türkiye geldigimde uçağı düşününce gelmek bile istemiyorum. Bazen bende anneme diyorum beni bayiltin öyle gidelim:1:

canımsen binebiliyosun yine ne güzel
bide ben toplayıp cesaretimi binebilsem:18: ne güzel uçakla 1-2 saatte istbuldayım:49:

evet canım bulantı insanı mahvediyor :49: bide kemik erimesi var zorla tüketicem artık süt ürünlerini
hiç sevmem normalde:106:

hıımmmmm afiyet olsun bitanemm:21:

Kemik erimesi mi canım kaç yaşındasınki erken değil mi daha
Ay üzüldüm şimdi Rabbim şifa versin.inşallah hiç canın yanmadan atlatırsın
Hamileliğin ve doğumun

anam kocişi nerde buluyonda çorba yaptırıcan nöbetten geliyo yatıyo akşama kadar yaa zaten bi halt bildiğide yokkii hiç anlamıyo mutfaktan anca ona ben iş buyuruyomda öle yapıyo rendeleme sıkma o işleri oldummu genelde ona yaptırıyom alışsın mutfağa diye işime geliyo hem :1: he valla denmezde hevesini kırmamak lazım yapmaz yoksa bidaa :1:

Aynen valla ama mecbur kalırsa yapar
akşam yaptı canım.yayla çorbası yaptı tarif ettim ama bi tuhaftı
Canım ya şimdide işte özledim bak:16:

anaam ciddenmii ilk defa duyuyom yaa bebişin kemiklerden beslendiğini e dikkat etmek lazım tabi amman haa bebişede bizede bişii olmasın :18:

evet canım bebek yeterince beslenemediği zaman annenin diş ve kemiklerinden alıyor kalsiyumu:106:

bugün 32 tane midye yedim bütün paramı verdim ama napim dayanamıyorum:52:

ay nasıl yiyonuz onu yaa bende bi kere yanımda bi tanıdık yiyodu dene dedi ıyy kokusu bilem kötüydi yiyemedim yaa ıyy bide böcek diyolar ya içindekine hiçten yiyesi gelmiyo insanın bu arada dikkat et haa zehirliyoda midye zehirlenme sonra sende sakın:53:

Back
X