Berenli Saatler :)

ay geçmiş olsun yaa zor olmuş doğumların valla ama hepsi bir olmaz merak etme genelde ilki zor olur derler sonra açılmıştır çatın yaa nasıl zor oluyordkii :50: zaten korkuyom doğumdan benimde öle olursa naapardım acabaa kocama sövüyo olurdum heralde sen istedin normal doğumu diyee al sana anormal doğum derdim :9:

canım şu ana kadar benim gibi olan kimseye denk gelmedim
bende bi sorun var heralde :52: biri değilki 3 üde zor oldu benim :18:
numuneliğim heralde:1::1:

hoşgeldin canımm:34:

canım son hamişlikte psikolojik olrak çok kötüydüm ağzıma lokma koymuyodum o yüzden şimdi çekiyorum işte:50:

canım ama önce bebişini düşünmek zorundasın ya ona bişey olsaydıı sonra sen kendini hiç affedemezdin dikkat et lütfen beslenmene zorlada olsa yemen lazım bol bol bal pekmez ceviz fındık yeşillik süt falan filan ihmal etme bak beslenmeni sonra daha pişman olursun dua et sadece sende kemik erimesi olmuş bebişin iyi ya sen ona bak

amin canım inşallah:49::49: ay bu doğum filan lafları geçiyor burda ben çok korkarım doğumdan filan yaaaaaaaaaaaaaaaa:43:

korkma kuzum korkma herkes aynı olmuyorki normalde 5-10 dakkada bitiyor :49:
bende sorun var dedim ya doktoru bile panikletiyodum:1:

İns ağır degilsin:1:
Canım düğün nezaman artık tanıştık çağırırsın dugune:34::34: canım bende Seyma 6 aydır evlendim ama topu topu 3 ay evliliğimi yasadım ama ins bı hafta sonra kocam gelecek yanıma :16: tabi ne yazikki 3 haftaligina:5: ben yurtdisindayim kocamda Türkiye'de o yüzden ayrıyiz

Ins agır degılsın derken :37:
Cagırırımm tabııı sekerımm butun kk halkını cagıracagımm 8 temmuz :52: Neden esın boylee gıdıpp gelıyorr cok zor olmalıı :14:

canım şu ana kadar benim gibi olan kimseye denk gelmedim
bende bi sorun var heralde :52: biri değilki 3 üde zor oldu benim :18:
numuneliğim heralde:1::1:

hmm çatın falanmı darki açılmadımı yoksa bebişlermi dönmedi yada inmek bilmedimi aşşaya? valla o acıların üstüne sen iyi 4.yü yapmışsın ben een fazla 3 yapardım heralde e anca çıkarırım korkuyom zaati :1: hele bi birini yapayımda gerişini sonra düşünürüm artıkın gelse bari benimkide tabi merveminkide bekletiyolar üzüyolar bizi anca yaa :50:

pc yapılınca kurtulcaz merak etme canım da benim pc ölü yapılamazmış yeni pc de alamam bilmyrm halim nolcak:43:

benim yapılır da telefonda bozuk pc de :43: birde başka yerlerde ihtiyaclarım var o yüzden ertlemem gerekiyor sanırım önce telefonu yaptırırım en son pc :43:

sezaryan olursun beren sende:34::34:

bende çok korkmama rağmen eğer o günleri görebilirsem normal doğum istiyorum:52::52:

Back
X