Berenli Saatler :)

valaha olabilir dur bende 3 tane yapıyımda 3üz olsun:1::1::49::49::49:
bu bebeler benim için miii:27: ah bu sene maalesef bebe yapamayız ins iki sene sonra
ay hadi hayırlı olsun hasret bitiyo demekki ne güzel yaa benide rüyalarında bebişim olmuş görenler olmuş ay hadi hayırlısı bi arkadaşımda bikaç ay önce henüz kurulmamış bebiş görmüştü dedim daha yok bebiş ondan kurulmamıştır diye eh bu ay çalışmalara başlarız artıkın pazara inşallah bu klomen işe yararda olur bu ay bebişim yaa:49::16:
TSK ederim canım Rabbim herkese nasip eder ins bebek. Ruyada bile gercek gibi o duyguyu yaşıyor insan

kesinlikle giricek kocam doğuma görsün ne çile çektiklerimizi.Bu sayede annesinede banada değer verir:32::32::32:
Katılıyorum canım bende kocama diyorum doğumda sende olcan diye ama bizimki kana bakamıyor ins bayılmaz:1:

bu bebeler benim için miii:27: Ah bu sene maalesef bebe yapamayız ins iki sene sonra

tsk ederim canım rabbim herkese nasip eder ins bebek. Ruyada bile gercek gibi o duyguyu yaşıyor insan

katılıyorum canım bende kocama diyorum doğumda sende olcan diye ama bizimki kana bakamıyor ins bayılmaz:1:

kazaya kurban gitmedeee:1::1::1::1::1::1:

bu bebeler benim için miii:27: ah bu sene maalesef bebe yapamayız ins iki sene sonra

TSK ederim canım Rabbim herkese nasip eder ins bebek. Ruyada bile gercek gibi o duyguyu yaşıyor insan

Katılıyorum canım bende kocama diyorum doğumda sende olcan diye ama bizimki kana bakamıyor ins bayılmaz:1:

evet senin içinde o zaman 2 sene sonrası için olsun hem aramızda seninle 2 yıl olur sen 2014 ben 2016:52:

ya kardeş sevgisi çok farklı ben abimlerin için canımı bile veririm tatsın isterim kardeş sevigisini:25::25::25: ama napam bnden bi tane çıkar:37::37:

annemdede iz kalmadı canım:nazar: bide sanırım doğumdan sonra korse falanda iyi oluyomuş:26:

evet canım bende hep korse kullandım hiç iz ya da sarkıklık yok:106:
korse kullanmayınca ne kadar kilo verirsen ver karındaki sarkıklık gitmiyor malesef:49:
abimin hanımı bir çocuk doğurdu hiç dikkat etmedi kendine şimdi sanki 5 çocuk doğurmuş gibi sarkıkı karnı:50:

ya kardeş sevgisi çok farklı ben abimlerin için canımı bile veririm tatsın isterim kardeş sevigisini:25::25::25: ama napam bnden bi tane çıkar:37::37:
canım bende tek çocuğum emin ol tek olmak iyi olmuyo sıkılıyo insan yaa :50: dertleşcek oynuycak konuşcak bi kardeş arıyo insan

annemdede iz kalmadı canım:nazar: bide sanırım doğumdan sonra korse falanda iyi oluyomuş:26:
evet karnın biran önce inmesi ve göbek kalmaması için çok iyi oluyo arkadaşım kullanmıştı sezeryandan 1hafta sonra falan kullanmaya başladı hiç göbişi kalmadı
yok canım çok şükür hiç bir şeyi yok kızımın maşallah dil papuç gibidir
herkese laf yetiştirir 6 yaşında olmasına rağmen lafın altında kalmaz herkese bi cevabı vardır:1:
ama içlerinde bana en düşkün o moralim bozuk olduğunda bile yüzümden anlar gelir yanıma
''ooy oyyy nolmuş benim anneme diye okşar yüzümü''
hastayım onun o hallerine:nazar::nazar:

aay ayy yerim ben onuu maaşallah nazar değmesin ozaman :nazar: ay iyi bari öyle şeyleri yoksa ne mutlu size yaa bayılıyom zaten kız çocuklarına cicili bicili giyiyolar mini etekler alttan ez sarkar süstü tokalar falann ayy çocuk sevesim geldi yaa hep bi kız çocuğum olmasını hayal ederdim inşallah olur yaa Allahım hem kız hem erkek çocuk ikisindende nasip et bana allahıım iki duyguyuda tatmak isterim vallaa

ama canım belden aşağı önlükle kapattıklaır için görülmüyormuş kan falan.Bide ben eşimin bebeğimiz göbek bağını kessin istiyorum hemşireler bağlamasını yapıyormuş kesmesini eş :69:

evet canım bende hep korse kullandım hiç iz ya da sarkıklık yok:106:
korse kullanmayınca ne kadar kilo verirsen ver karındaki sarkıklık gitmiyor malesef:49:
abimin hanımı bir çocuk doğurdu hiç dikkat etmedi kendine şimdi sanki 5 çocuk doğurmuş gibi sarkıkı karnı:50:

Annemde korse takmamışda sarmış şimdi hiç göbeği yok.Geçende köyde bi teyzeye gittik ölenler düşükler hariç 11çocuğu var oda sarmış karnını hiç göbek denilen birşey yok teyzede:53:

Back
X