Berenli Saatler :)

ama canım belden aşağı önlükle kapattıklaır için görülmüyormuş kan falan.Bide ben eşimin bebeğimiz göbek bağını kessin istiyorum hemşireler bağlamasını yapıyormuş kesmesini eş :69:

Annemde korse takmamışda sarmış şimdi hiç göbeği yok.Geçende köyde bi teyzeye gittik ölenler düşükler hariç 11çocuğu var oda sarmış karnını hiç göbek denilen birşey yok teyzede:53:

İns hayallerin gerçekleşir tatlım walla bende senin gibi düşünüyorum. Kocam ilk basta itiraz etti doguma girmeyi ama ikna ederim:1:

evet karnın biran önce inmesi ve göbek kalmaması için çok iyi oluyo arkadaşım kullanmıştı sezeryandan 1hafta sonra falan kullanmaya başladı hiç göbişi kalmadı

aay ayy yerim ben onuu maaşallah nazar değmesin ozaman :nazar: ay iyi bari öyle şeyleri yoksa ne mutlu size yaa bayılıyom zaten kız çocuklarına cicili bicili giyiyolar mini etekler alttan ez sarkar süstü tokalar falann ayy çocuk sevesim geldi yaa hep bi kız çocuğum olmasını hayal ederdim inşallah olur yaa Allahım hem kız hem erkek çocuk ikisindende nasip et bana allahıım iki duyguyuda tatmak isterim vallaa

inşallah canım Allah iki duyguyuda tattırsın inşallah
tüm isteyenlerede(amin)

Annemde korse takmamışda sarmış şimdi hiç göbeği yok.Geçende köyde bi teyzeye gittik ölenler düşükler hariç 11çocuğu var oda sarmış karnını hiç göbek denilen birşey yok teyzede:53:

canım bende ilk doğumdan sonra sıkı sıkı bağlamıştım o zamn korse alamamıştım
hatta iki kişiye birer taraftan çektirip bayağı sıkı bağlıyordum:1:
son ikisinde korse takmıştım:49:

kız olcak ilk çocugum öyle hissediyorum canım ya:17::17:

Bende erkek hissetiyorum hatta ben bi rüya görmüştüm hem anlatayım:1:
böyle bi bayır bi yoldu bi çocuk koşa koşa bana geliyo bnde ittim çocuğu sen kimsin dedim ben senin oğlunum anne dedi bana (yürü git bee demedim tabi:1::1:) Adımda unuttum çocuğumn ismini resmen ne biçim anneyim ben valla unuttum hee:26::26::26:

İns hayallerin gerçekleşir tatlım walla bende senin gibi düşünüyorum. Kocam ilk basta itiraz etti doguma girmeyi ama ikna ederim:1:

inş. canım olur hayallerimiz:34::34:

Back
X