kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik![]()
kim acabaaaaaaaa:44::44::44: kaç beden giydiğini söyle ordan yola çıkalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik![]()
kizzz berenimmm susss yaa simdii herkes benim oldugumuu sanacakk yaa..... yok kizlarr ben degilimmmm
sarki 10 numaraaa
![]()
20 yaşındayım canım öğrenciyim samsunluyum
kim acabaaaaaaaa:44::44::44: kaç beden giydiğini söyle ordan yola çıkalım![]()
ah kızlar böyle merak ediyosunuz ya bayılıyorum bu hallerinize yaaa![]()
dikkat dikkat Mavİ x CadI katilini arıyor görenlerin bildirmesi rica olunur bulana ödül var![]()
beren şimdi sen bize adres yolladın ya sana kim adres yollıcak yazık sen kurbanını söyle ben yollayım sana adres![]()
tamam tamam sustum![]()
hmm tunik alacakmissin ozaman ben degilimmm....kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik![]()
hmmmmm diyorsunnama bende daha yeni gördüm önce gelmiş banada 10 15 dk önce![]()
kurarimmmm biliyormusunn kafamdaaa suan herkess supeliiiiiianam nasılda o kadar ince bir detayı hemen kurdun kafanda maşallah ya![]()
baglarimmmm bennnnn
çok güzel bi bağlama canım
dikkat dikkat Mavİ x CadI katilini arıyor görenlerin bildirmesi rica olunur bulana ödül var![]()
Ödül neydi![]()
ne biliyosun belkide 2 dk girdi çıktı ben o yüzden aramızda dedim![]()
Bende 24 yasımdayım ıstanbul'dayımm canım![]()
bulunduktan sonra bulan ne isterseyeterki söylesin
![]()
kesinlikle eminim ben değilimdir
tühh kaçırdıkkkk desene
Menmun oldum canım
Evren senin olduğunu söylesem olur mu:26::26:
kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyorah pc sizliğin gözü kör olsun
vermek zorundayım yani çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar![]()
sen zaten supeler listesindesinnnn hemidee ilk siradaaaevren kız senin katilin benim tabi beren değil![]()
Menmun oldum canım
Evren senin olduğunu söylesem olur mu:26::26:
sen zaten supeler listesindesinnnn hemidee ilk siradaaapiss katill ne olcakkkkkkk
benii kurban mi edecennn yaniiiiiiiolmazz zatenn kurbanimm bi daha kurban olamam......
ama odulu kirisirsak olabilirrr![]()
kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyorah pc sizliğin gözü kör olsun