Berenli Saatler :)

beren şimdi sen bize adres yolladın ya sana kim adres yollıcak yazık sen kurbanını söyle ben yollayım sana adres:27:

bana kimse adres yollamıyor kurbanım bana adres yolladı ama o çekilişe katılmak için yolladı bir bilse katiline yolladıgını:52:

kurbanıma makyaj malzemesi aldım daha şimdilik ilerleyen zamanlarda paracıklarım gelsin gömlek almayı düşünüyorum yada tunik:52:
hmm tunik alacakmissin ozaman ben degilimmm.... :27::27::27:
ama bende daha yeni gördüm önce gelmiş banada 10 15 dk önce :27::27::27:
hmmmmm diyorsunn:27::27::27: eeee kurbanina neler almayii dusunuyodunn cicimmm:54:
anam nasılda o kadar ince bir detayı hemen kurdun kafanda maşallah ya:nazar:
kurarimmmm biliyormusunn kafamdaaa suan herkess supeliiiiii:27::27::27: en ince detayini bilee goze aliyormm.... yaaa bendende iyi polis olurdaa haaa boyle esrarengiz cinayetlerii iyi bulurdumm:1::1:

çok güzel bi bağlama canım:1::1::1::1:
baglarimmmm bennnnn:27::27::27:
dikkat dikkat Mavİ x CadI katilini arıyor görenlerin bildirmesi rica olunur bulana ödül var :27:

canimm evrenimde ariyo dermisinnn yaa belkii sana soyler baksanaa odulde veriyormussun hayrina bizimkinede verirsin artikinnn:27::27::27:

kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyor:47::47: ah pc sizliğin gözü kör olsun:51::51::51::51:
vermek zorundayım yani çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar:16::16::16::16:

kızlar ya abimi kovmuştum ya gelmiş şimdi pc sini istiyor:47::47: ah pc sizliğin gözü kör olsun:51::51::51::51:
vermek zorundayım yani çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler kızlar:16::16::16::16:

tamam canimm iyi gecelerr
aaa bu aradaa unuttun sanirim kimdii canim:49::49:

Back
X