Berenli Saatler :)

kızlarr ben çıksamm fena olmaya başladım:5::5:
biraz uzanayım gece görüşürüz inşallah canlarımm:16::16::16:
öpüyorum siziii:54:

ben tek basima bin yaparim bu sayfayi pastayida bir tek ben yerim :27::27:

kesın olur bu gece 1000 sayfa da ben gorurmuyum acaba?
bu arada nasıl merak ediyorum katilimi yaa catlıyıcam orta yerımdennn

kız senle aynı ayndamı yazdık 1000. sayfa olayını yoksa sen benim cevabımı gördünmü:26:

aaaaa:53:görmedim tatlım senin msj:52::52:
hatta benim msj geç geldi biraz sayfa dondu kaldı
demekki ikimizinde aynı anda aklına gelmiş:28:

aaaaa:53:görmedim tatlım senin msj:52::52:
hatta benim msj geç geldi biraz sayfa dondu kaldı
demekki ikimizinde aynı anda aklına gelmiş:28:

inanmıyorum ya iki insan aynı anda aynı şeyi düşünebilirmi yaa kalp kalbe karşıymış vuslatım bu kadarmı olur yaaaaaaaaaa:16:

kesın olur bu gece 1000 sayfa da ben gorurmuyum acaba?
bu arada nasıl merak ediyorum katilimi yaa catlıyıcam orta yerımdennn

bu gece kesin olur da asıl ben nasıl gircem abim kesin alır pc yi benden off ya kızlar ben büyük ihtimal gelemem güzelcene kutlayın olurmu unutmayın:16::16:

inanmıyorum ya iki insan aynı anda aynı şeyi düşünebilirmi yaa kalp kalbe karşıymış vuslatım bu kadarmı olur yaaaaaaaaaa:16:

evet tatlım ya bende şaşırdım:52:ben sayfaya baktımda önce 1000e yaklaştığını görünce besiz kutlamayın diye bi hatırlatim dedim
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

evet tatlım ya bende şaşırdım:52:ben sayfaya baktımda önce 1000e yaklaştığını görünce besiz kutlamayın diye bi hatırlatim dedim
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bende şok oldum aynı şeyi düşünüyoruz durduk yere ve aynı aynda aynı şeyi yazıyoruz vuslatım seviyorum seni:52::52:

Son düzenleme:
bu gece kesin olur da asıl ben nasıl gircem abim kesin alır pc yi benden off ya kızlar ben büyük ihtimal gelemem güzelcene kutlayın olurmu unutmayın:16::16:

oofff ama berenimm sensiz olmaz kii yaa:43::43::43:
sen abini kandırır gelirsin yine:34:
ayy bende çıkamadım bii:1:

kızlar ben çıkmak zorundayım yerleri silicem sonrada format atıcam camerama dolu işim var gece gelemesemde unutmayın ki sizleri çok seviyorum nice nice beraber güzel sayfalara 1000 değilde 10000 olsun dostlugumuz:16::16::16:

tamam annecım kutlarız sensız nasıl olucak hic düşünemiyorum.
eve gec gelirsek kızma tamam mı?bu gun gec saatlere kadar eylenırız artık kım tutar bızı.
benımde gelıb gelemıyıcem eşime baglı ufffff

Back
X