• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ofeliyacım güzelliğine güveniyorsun biliyoruzda bu saatte yemek haaaaa:27::27::27:
kız ne guzelliyi yaaa acım diyorum sana :4:saldırıcak bişey arıyorumdaaa senimi yesem acaba?:23:
evrenim foto çekicektim ama ofeliyacım sağolsun foto eklemiş baktın dime karlara canım:49:
istersen sileyım sen yenisini cek he?:37:
walla bende yavas yavas acikmaya basladimmmm:56::56::56::56:
bize gelde beraber yiyelim o zaman:56::56::56:
:1::9::9::9: ayy walla cokk guldumm :1::1: cok yasa emiii berenimmmmm:54::54:

yaaa canimm sakin senin akrabalar benim akrabalarla komsiii olmasinlarr:52::52::52: olurmu olur walla dunyaaa kucukkkkk:27::27:

inan bende çok güldüm ya:1::1::1::1:
ya biri basurum dedi herkes beren aaa geçmiş olsun beren senmisinbasur denmeye başladı yıkılıyorum gülmekten:52:
yemin ederim o kadar cok guldumkı az kaldı altıma yapacaktımmmmmm:52::52::52:

Evet cicim yakın sayılırız sen ailenin yanında mı okuyorsun_

Evet tatlım ailemle kalıyorum:17::17:

ayy nolur yemek muhabbeti açmayın nolur yaaaaaaaaa kocama güzel görüneyim nolurrr 2 haftada verdiğim kiloları geri aldırtmayın banaaa :52:

İstanbul'da yaşıyorum :60:
kız şöyle 1 karış kar yok 3 senedir yaa 1 gün yağıyor işte dün olduğu gibi ama tutmuyıor ki hiç anca havada görüyoruz yere düşene kadar :19:

Ceydacım Maltepede erimiş haliyle bile oynanacak kadar kar var, beklerim bir daha yağdığı zaman:34:

kız senin anlattıkların doğrumu ben çok korktum ya allahım yarabbim koru beni:43:
ben hemen spora başlıyım bol su içiyim:26:

evet ya malesef sen domalma pozisyonunu alıyorsun doktorda parmakla muayene ediyor işte ay çok kötü rabbim o duruma düşürmesin

Yarın git güzelce bi kanda baktır ya kız iyi durdun ha yine sabrettin valla
2 hafta oldu herhalde günün geçeli demi?
İnşallah kist felan yoktur kasık ağrın var mı?

Canım sabretmek zorundayım,çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..

Birkaç ay önce yine böyle oldu,test yaptım hemde 7-8 defa,hepsinde pozitif çıktı,kanda baktırmaya gittim birkaç gün sonra,negatif çıktı,dünyam başıma yıkıldı o an..O yüzden güvenmiyorum o testlere..

Evet kasık,göğüs,bel her türlü ağrım var:1: Belirtilerin hepsi var da,bebiş yok :37:

İnşaallah yoktur kist falan,eksik etme dualarından..

ayyyy canimm bendee yaaa:26: bende iki gunde bir gidiyorum oda cok zorlaniyorum.... tam yarim bazen 45 dk kaliyorum wcde:27::27::27:

İstanbul'da yaşıyorum :60:
kız şöyle 1 karış kar yok 3 senedir yaa 1 gün yağıyor işte dün olduğu gibi ama tutmuyıor ki hiç anca havada görüyoruz yere düşene kadar :19:

ahh keskeee bizdede oyle havada yagsada gorsekk diyorumm..... walla her mevsimin yerii ayriiii.. olmazsa olmuyoooo

kız ne guzelliyi yaaa acım diyorum sana :4:saldırıcak bişey arıyorumdaaa senimi yesem acaba?:23:

istersen sileyım sen yenisini cek he?:37:

yemin ederim o kadar cok guldumkı az kaldı altıma yapacaktımmmmmm:52::52::52:

beni gör beniiiiiiiiii
yıkılıyorum ya resmen herkes beni sandı ya:1::1::1:

kız senin anlattıkların doğrumu ben çok korktum ya allahım yarabbim koru beni:43:
ben hemen spora başlıyım bol su içiyim:26:

valla eşimin anlattığı bu oda şaşırmış eğil deyince napıcan demiş ....parmaklıcam muayene etcem demiş oda yürü len demiş çıkmış odadan :60: :60:

Canım sabretmek zorundayım,çünkü yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..

Birkaç ay önce yine böyle oldu,test yaptım hemde 7-8 defa,hepsinde pozitif çıktı,kanda baktırmaya gittim birkaç gün sonra,negatif çıktı,dünyam başıma yıkıldı o an..O yüzden güvenmiyorum o testlere..

Evet kasık,göğüs,bel her türlü ağrım var:1: Belirtilerin hepsi var da,bebiş yok :37:

İnşaallah yoktur kist falan,eksik etme dualarından..

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
Dualarım seninle inşallah sağlığında bi sıkıntı yoktur bari beiş yoksa bile
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Back
X