• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Canım keşke seninki gibi olsa ama değil biliyorum..:26:

Hislerim güçlüdür benim,hissetmiyorum hamilelik..:12:

Şuan bebekten ziyade,kötü birşey çıkmasın diye dua ediyorum,inşaallah çıkmaz..:18: Sende dua et benim için canımm :nazar:

Sağlık olsun da,bebek her zaman olur Allah'ın izniyle,sağlık olsun yeter..:31:

tatlım strestende sökülmüyor olabilrsin belki:26:inşallah kötü birşey yoktur canım
sen geciktirmeden git doktra tahlil yaptır canım. ara ara bende de oluyordu canım
3-4 ay önce 10 gün gecikmeyle adet olmuştum bende:52:

evet ya malesef sen domalma pozisyonunu alıyorsun doktorda parmakla muayene ediyor işte ay çok kötü rabbim o duruma düşürmesin
:53::53::53::53::53::53: suan gozlerim aynii bu sekildee acilldiiii:53::53:
ben 2 tane bişi aldım hazır zamanım varken salı günü hepsini tamamlıcam canım:49:
ayyy ben daha hic bisi alamadim kurbancigimaa.. ama yarinn ins baslarim artikk:16::16::16:
Olur mu olur valla canım :1::1::1: Rotterdam, Amsterdam ve Den haag da oturan akrabaların varsa
çok büyük ihtimal benim akrabalardır:1::1::52::52::52:
canimm bizimkiler den haagda oturuyorlarrr:52::52::52: kesinnn taniyorlardirrr:27::27::27:

ayyyy canimm bendee yaaa:26: bende iki gunde bir gidiyorum oda cok zorlaniyorum.... tam yarim bazen 45 dk kaliyorum wcde:27::27::27:

ahh keskeee bizdede oyle havada yagsada gorsekk diyorumm..... walla her mevsimin yerii ayriiii.. olmazsa olmuyoooo

bende öyle evrenim ya yarım saat wc deyim ama sonuç 0:43:

Hoşgeldiniz kızlarrrrr:3: 3 milyoncummm doğum günün kutlu olsun canım nice senelereee:54::54:

Maltepe deyim canım. Burada da sadece Süreyyapaşa Hastanesinin üst kısmına yağdı kar:52:
Hatta resim atmıştım buraya,sana da göstereyim tatlım:17: 2 resim arasında max 1 saat var.
Eki Görüntüle 327363 Eki Görüntüle 327364

Ben de Ataşehir'deyim canım.
Oralar yüksekte kaldığı için bu kadar güzel doldurmuş kar.
Burada çok az yağdı ama tutmadı...

avatardaki benim fotoğrafım ama çıtı pıtı olduğum söylenemez :60:
Teşekkür ederim :54:

yavruuumm sağolasın canım benim :38:

öyle balım yaa :31: ben de sanırım 3 sene önce kar gördüm en son :50:

annneeemmm doğumgünün kutlu olsun balımmm :52::52::52:

nice mutlu yıllara fıstığım Allah neşeni bozmasın inş. :21::21::21:

hoşgeldin canım :34:

naber kızzz hoşgeldin :52:

Maaşallah çok güzelsin ve çıtıpıtısın tabi:):nazar:

:53::53::53::53::53::53: suan gozlerim aynii bu sekildee acilldiiii:53::53:

ayyy ben daha hic bisi alamadim kurbancigimaa.. ama yarinn ins baslarim artikk:16::16::16:

canimm bizimkiler den haagda oturuyorlarrr:52::52::52: kesinnn taniyorlardirrr:27::27::27:

Canım soyadım Eşiyok sor bakim tanıyolar mıymışşşş:34:
Ayyyy kesin tanıyolardır vallaaaa:46::46::46::46:

kız ne guzelliyi yaaa acım diyorum sana :4:saldırıcak bişey arıyorumdaaa senimi yesem acaba?:23:

istersen sileyım sen yenisini cek he?:37:

yemin ederim o kadar cok guldumkı az kaldı altıma yapacaktımmmmmm:52::52::52:

ofeliyacım evde neler var söyle ben seçim sen ye:27::27:

ya ben bi kabızlıkla ilgili bişi sordum merveye meğer bizim topicteki 6 kişi aynı sorunu yaşıyormuş öyle uzayıp gitti canım ya:52:

öyle uzadi ki ne kadar saat micmak icin ugtastiginizi bilem yaziyonuz tövbe tövbeeee:27::27:

Back
X