• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

:1::1:bol bol kayisi yiyinnn :52::52:

:43::43:sende mii :43::43::43::43::43:

bereeeen beni niye cagirmadin heee hediye cekilisinee beni begenmiyonuzmuuuu:43:

bol kayısıymış ben kayısı ağacını yedim be:27:
kuzum inan ben herkese mesaj atmaya çalıştım sen o sırada banlıydın sana da ulaşamadım kızlarda artık çekiliş yapma zamanı geldi diyince çekilişi yaptık ya:43:

bol kayısıymış ben kayısı ağacını yedim be:27:
kuzum inan ben herkese mesaj atmaya çalıştım sen o sırada banlıydın sana da ulaşamadım kızlarda artık çekiliş yapma zamanı geldi diyince çekilişi yaptık ya:43:

tuh ya bidahaki cekilisee beni unutmayin:3::3:

topigin yeni adi kabizli basurlu saatler :52::52::52::52:

Yaşayan bilir bunu biz senin gibi hergün miçamiyoozz:63:
:52::52::52::52::52::52::52::52:
balım 2 hafta olacak yarın 3kg 'cık verebildim :5: tabi annem yüznden adam gibi diyet yapamıyorum ki :27: yok azcık daha koyıyım yok kuş kadar yedin yok biyerde düşer bayılırsın. halbuki vicuudumdaki yağ deposu beni bi 2sene rahat idare eder :60:

şafak az kaldı canımcım cuma günü dönüyor eşim inş. :16:

Bu arada diyetimden çok menunum normalde doktorum ta bana göre liste yazmış gerçekten sağolsun açlık hissetmiyorum ve güzel kg verdiriyor geçen sene de yapmıştım :34:

ay çatladım yaaa :60: beren adın çıktı 9'a inmez 8'e bacım :60:

değmez mi canımmm değer tabii :38:
aklıma ne geldi yaa küçükken dışarıda kartopu oynardık, kayardık yokuşlardan vs sonra eve gelirdik ellerimiz soğuktan donardı artık sonra sobaya dayardık ellerimizi sızlardı bi de annemin sobanın demirlerine astığı bere, eldivenden süzülen kar suyu damlar cıss cıss diye ses çıkarırdı... offff :5:

teşekkür ederim, Allah razı olsun :17:

Biz yokuşları buzlaştırır ordan kayardık altımıza naylon torbalar alıp:21: Eve bi gelirdim popom aşınmaktan
yurtılmış:52::52::52: Annem ısınayım diye direk beni kaynar suyla banyoya sokardı:1::1::1:

balım 2 hafta olacak yarın 3kg 'cık verebildim :5: tabi annem yüznden adam gibi diyet yapamıyorum ki :27: yok azcık daha koyıyım yok kuş kadar yedin yok biyerde düşer bayılırsın. halbuki vicuudumdaki yağ deposu beni bi 2sene rahat idare eder :60:

şafak az kaldı canımcım cuma günü dönüyor eşim inş. :16:

Bu arada diyetimden çok menunum normalde doktorum ta bana göre liste yazmış gerçekten sağolsun açlık hissetmiyorum ve güzel kg verdiriyor geçen sene de yapmıştım :34:

ay çatladım yaaa :60: beren adın çıktı 9'a inmez 8'e bacım :60:

değmez mi canımmm değer tabii :38:
aklıma ne geldi yaa küçükken dışarıda kartopu oynardık, kayardık yokuşlardan vs sonra eve gelirdik ellerimiz soğuktan donardı artık sonra sobaya dayardık ellerimizi sızlardı bi de annemin sobanın demirlerine astığı bere, eldivenden süzülen kar suyu damlar cıss cıss diye ses çıkarırdı... offff :5:

teşekkür ederim, Allah razı olsun :17:

ceydacım valaha öyle olcak sanırım ya:52:

Back
X