• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Aaa ne güzel vermişsin canım ayy anneler hep öyle yine iyi vermişsin onun yanında ben gittiğimde en az 4 kilo almadan dönemiyorum yanından
spor yaptın mı peki.aa az kalmış yaa hadi bakalım sende yapacakmısın fener şovdan:27:

ya cidden acayip bir heyecan yaşıyorum. İnsan uzak kalınca çok pis özlüyormuş anlamış bulundum :27:

Fener Show düşünüyorum tabi ama adam 1 aylık aradan sonra şov mov dinlemez valla o kadar bekleyeceğini sanmam :52:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

Biz yokuşları buzlaştırır ordan kayardık altımıza naylon torbalar alıp:21: Eve bi gelirdim popom aşınmaktan
yurtılmış:52::52::52: Annem ısınayım diye direk beni kaynar suyla banyoya sokardı:1::1::1:

ahahahhaa :60:
ama ne güzel oluyordu di mi ya resmen ayak parmaklarım bile buruşuyodu ıslanmaktan :60:

ya sen gel ben bulaşıkların hepsini yıkarım hatta bütün apartmanınkileri yıkarım yeterki gel:16:

Ay hadi geleyim tamam
şaka kız merak etme 5 dakikada bulaşıkları yıkarım ben
söylemesi ayıp becerikli avradımdır ben:27:

ya cidden acayip bir heyecan yaşıyorum. İnsan uzak kalınca çok pis özlüyormuş anlamış bulundum :27:

Fener Show düşünüyorum tabi ama adam 1 aylık aradan sonra şov mov dinlemez valla o kadar bekleyeceğini sanmam :52:

ahahahhaa :60:
ama ne güzel oluyordu di mi ya resmen ayak parmaklarım bile buruşuyodu ıslanmaktan :60:

Hahahaha bencede valla fenere sıra gelene kadar akşam olur:60:
ay özlenmez mi ya işe gidiyor 13 saat ayrı kalıyoruz özlüyoruz birbirimizi
Sizinki bir ay oldu bide canım.

kizlarim sohpetinize doyum olmuyo ama malesef abbas yolcuuuu:27::27::27:

bu gunu unutmayinn :20::20::20: bugun evrenim ilk defa erkenden yatmaya gidiyooo:27::27::27:

artik geceleri bensiz gecirmeye hazirmisiniz,,, degilseniz hazir olun cunku artik evrenim kacar:54::54::54::54:

bu gunu unutmayinn :20::20::20: bugun evrenim ilk defa erkenden yatmaya gidiyooo:27::27::27:

artik geceleri bensiz gecirmeye hazirmisiniz,,, degilseniz hazir olun cunku artik evrenim kacar:54::54::54::54:

Kız niye erkencisin bugün:19:

İyi gecelerrrr:38:

hayırrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzz hazır değilizzzzzzzzzzzzz ben ne yapacağım geceleriiiii sensizzzzzzzzzzzzzzzzzz
kocam olmadığı zaman vaktimi kiminle geçireceğimmmmmmmm
güle güle evrenim güle güleeeeeeeeeeeee

valaha ben hazır değilim yokluğun çok belli olcak ya ufff:43::43::43:

Back
X