• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kizlarim sohpetinize doyum olmuyo ama malesef abbas yolcuuuu:27::27::27:

bu gunu unutmayinn :20::20::20: bugun evrenim ilk defa erkenden yatmaya gidiyooo:27::27::27:

artik geceleri bensiz gecirmeye hazirmisiniz,,, degilseniz hazir olun cunku artik evrenim kacar:54::54::54::54:

Gül güle canım iyi uykular, Allah rahatlık versin :38:
ben przvtif kurbanıyıımm:17::17:

benim yengem spiral kurbanı :1:

ben przvtif kurbanıyıımm:17::17:

Çok şükür 1.5 yıldır onunla korunuyoruz biz
bir şey olmadı aman büyük konuşmayayımda
vuslatcığım kısmeti varmış o bebenin dünyada o yüzden
bide bu prezervatifi sağlık ocağından mı almıştın yoksa okeymi kullanıyordunuz

tabiki canım yaaaaaaaaa aa lütfen:17:
:38::38::38::38:
kendileri çok mütevazidirrr:19:
kiskanmaaaa:37:
ayy sekerimmmm ben bu dogum kontrol haplari aldigimdan beriiii sanirim istah acilmisss.... gecelerii durduramiyomm kendimiii:56::56::56:

tamam cicim gelmeeee sennn aaaaa evde icli kofte var oda kalkmis gidiyoooo:20::20: hazirla sen o icli kofteleriii ben gelirimmmm:54::54::54::54:

ayy canimm yaza daha cokkk varrr:26::26::26: benn simdiiii simdiii yemek istiyommmm:56::56::56:
anladim canimmmm:1::1:
kizlarim sohpetinize doyum olmuyo ama malesef abbas yolcuuuu:27::27::27:

bu gunu unutmayinn :20::20::20: bugun evrenim ilk defa erkenden yatmaya gidiyooo:27::27::27:

artik geceleri bensiz gecirmeye hazirmisiniz,,, degilseniz hazir olun cunku artik evrenim kacar:54::54::54::54:

iyii geceler kankicanim ALLAH RAHATLIK VERSIN<:nazar:

Kız niye erkencisin bugün:19:

İyi gecelerrrr:38:
canim artik okulu oldum siniflari doldurdummm sevincliyimmm.....:24::24::24::24: gerisini hatiramiyorumm:1::1:
hayırrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzz hazır değilizzzzzzzzzzzzz ben ne yapacağım geceleriiiii sensizzzzzzzzzzzzzzzzzz
kocam olmadığı zaman vaktimi kiminle geçireceğimmmmmmmm
güle güle evrenim güle güleeeeeeeeeeeee

:43::43::43: canimm benimmm duygulandirdinnn beniiii:14::14::14: gidemiyorum ama gitmem lazimmm:26::26:
seni kocamannnn opuyorummmm:54::54::54:

merhaa kızlar bana yardım edın ben daha ılıskıye bıle gıremıyorum :(

Canım nedenki evleneli kaç gün oldu fizyolojik bir sıkıntın yoksa psikolojiktir muhtemelen
Kafandan her şeyi at en önemliside şu acıyor olayını çıkar kafandan çünkü öyle bir şey yok
eşine güven o hiç senin canın acısın ister mi kendini bırak onun kollarına rahatla
inan ki sinek ısırığı gibi bir şey hatta ben anlamamıştım bile zarın yırtıldığını 2 dakikalık bir iş
yeterki sen kendini serbest bırak

evlileeeeeerrrrrrrrrr yardımm edın yardımmmmmmm
canimm sansinaa tamda cikiyordum ama bu goreviiii merveme veriyorummm:34::34::34: hem ne diye korkuyonn ac bacaklariiii rahat birak kendiniiii ohhhh dunya var diyecennn daha sonra:1::1::1: canim saka bi yana korkacak gercekten bisi yok... abartildigi gibi degilll:34::34:
Gül güle canım iyi uykular, Allah rahatlık versin :38:
iyi gecelerr tatlimmmm
valaha ben hazır değilim yokluğun çok belli olcak ya ufff:43::43::43:
berenimmmm tatlimmmm kuzummmm cokkk ozlicemmm sizi:54::54:
:38::38::38::38:
iyii geceler kankicanim ALLAH RAHATLIK VERSIN<:nazar:

iyi geceler tatli kankiiiiim

Back
X