• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

$buket_18[1].webp

bereniiimmm bu çiçekler sannaaaa:16::16::16::16::16:

ay ay ay bunlar ne kadar güzel çiçekler ya:17::17::17:
çok teşekkür ederim canım:23:

eeee güzele böyle güzel çiçekler yakışır:16::16:
berenim benim kociş gelmek üzere marketteymiş gelir şimdi
ben kaçayım artık :10:öpüyorum canım seni :54::54::54::54::54:

merhaba güllü lokumlarımmm :16:

Ben de birazdan kısır yapacağım ne zamandır canım istiyordu görümcem de gelecek zaten akşam yemeği yemeyip kısır yiyeceğim :21:

Beren'cim, sana faceden foto göndermiştim ulaştı mı baby :26:

Kocam bana matruşka almış :1: Rusya'nın başka neyi meşhur bilmiyorum ki istersen bi poşet de kar getireyim diyor :37:

3 görümcem var canım üçü de bana çok düşkündür sağolsunlar... Benden küçük zaten yaşları ablalarıyım ben onların bir araya gelince eğlenürük hep :1:

ne güzel ya benimde bi tane görümcem var 14 yaşında yani benden küçük ilerde bende onun ablası olurum inşallah:52:

ne güzel ya benimde bi tane görümcem var 14 yaşında yani benden küçük ilerde bende onun ablası olurum inşallah:52:

inş. canım, Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın :16:

ay ne güzel:16::16:
günler ne hızlı geçiyor bak kocan geldi gördünmü:1::1:

Kısmetse Cuma günü evinde olacak canım, çok özledim sağ slaim gelsin de başka birşey istemiyorum. Hava şartları da kötü olunca endişe ediyorum ister istemez :18:

inş. canım, Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın :16:

Kısmetse Cuma günü evinde olacak canım, çok özledim sağ slaim gelsin de başka birşey istemiyorum. Hava şartları da kötü olunca endişe ediyorum ister istemez :18:

cuma hayırlı gündür ceydacım inşallah sağ salim döner eşin:nazar::nazar:

Back
X