- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
Hoşgeldin backwood yavrim nerelerdesin sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin backwood yavrim nerelerdesin sen
h.b tatlım.Cumartesi geçesi arkadaşımda kaldım dün gece erken yattım ama en önemlisi çok üşengeçimde bu aralar ondan giremiyorum kk ya yani evli olsam çocğum olmazmış o derece.Ayy gerçekten siz yaptınız sandım kardan adamı
.
merhabayın bayanlar
allah muhabbetinizi arttırsın
hepiniz nasılsınız
keyifler yerindemi
h.b tatlım.Cumartesi geçesi arkadaşımda kaldım dün gece erken yattım ama en önemlisi çok üşengeçimde bu aralar ondan giremiyorum kk ya yani evli olsam çocğum olmazmış o derece.Ayy gerçekten siz yaptınız sandım kardan adamı
.
hııı hele yoktun piyasada ay ne güzel geçmiştir şimdi arkadaşınla vakit ahh ahh hey gidi gençliğim
eevet biz yaptık zaten çok güzle olmuş değilmiiii![]()
merhabayın bayanlar
hepiniz nasılsınız
keyifler yerindemi
Ay dur şu çocuk sözünede güleyimdee
burada bir şey okumuştum
birine sormuşlar niye çocuk yapmıyorsunuz diye
oda demişki yapan yerlerim ağrıyo,
ağzından kaçmış nasıl rezil olmuş nasıl hahhaaaa![]()
Bu kabızlık beni öldürecek ya uff![]()
kızım bebek bakıyoz bilmeyonmuHoşgeldinnn cicimmm nerelerdeydin sen kaç günden beriii
Bu kabızlık beni öldürecek ya uff![]()
evet çok güzeldi hatta o resimlerden face e koyucam çok komik şeyler yaptılar bana.Sabah 7ye kadar oturduk sad arakaşım yanmaan sobaya kömür attı sonra sobayı yakmaya çalıştık sonra zehirleniriz diye korktuk çok güzeldi yani
![]()
ben wcye gidem 2 saat sonra gelirim
ancakkkk
merhabayın bayanlar
hepiniz nasılsınız
keyifler yerindemi
hoşgeldin canım![]()
güzel laf kaçırmış
büyük bir kupa ılık su yanında 3tane kuru kayısı.OFf bnde o kadar kötüydüm ki kanamam ble oluyodu tuvalette oturup ağlıyodum annem zeytinyağo bile içirmiştisonra bu kayısı su olayı düzeltti bni
hoşgördük
e neler yapıyosunuz bakalım
offf yarın sabah 9dan akşam 9 akadar çocuk bakıcam yine