• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hosgeldinnnn canimm kacarmiyizz hicc ben burdayimmm:34::34:
canimm ben yeni okula basladim.... kisaca anladimm yazdan once meslegimi aldim ama is bulamadigim icin 6 ay evde oturmakdan kafayi yemek uzereydim bende dusundum baska bisiler yapayim ve yeni bi okul yeni meslege gectim...
ve bugunde okulda ilk gunumdu yani sinifin ilk gunu.....

travesti konusunada gel bakem:27::27::27:

Oh ohh iyi canım sevindim ilk günün güzel geçmiş
anlat bakalım neler yaptın:31:

Hoşgeldin ciicimm

iki saatten beri bu sayfaya girmeye çalışıyorum sınavların nasıl canım
unutulmadın bebişim hoşgeldinn:33:
bittii sınavlaımm şükürr hattaa 3 gündürde sevgilimn yanındaydımm ama malesef bugün eve geldimm:14::14:senn napıyosun canım nasıl gidiyorr
yok ben almiyim sevmedim seni :27::27:
naber kiz :46::46:
bende cok sklyodum bos bos dolanmaktan:43::43:

bende seni sevmemiştim zaten içimden bi his 49 kilo olduğunu söyledidee:27::27::27:boş boş dolanmıyosunki cicimm nereye girip baksamm karşımdasınn:)))

bittii sınavlaımm şükürr hattaa 3 gündürde sevgilimn yanındaydımm ama malesef bugün eve geldimm:14::14:senn napıyosun canım nasıl gidiyorr

bende seni sevmemiştim zaten içimden bi his 49 kilo olduğunu söyledidee:27::27::27:boş boş dolanmıyosunki cicimm nereye girip baksamm karşımdasınn:)))

Ooooo maşallah neler yaptınız kızz eminim çok güzel geçmiştir
Tatlı yorgunluk bunlar cinconnn:27:

Ayy yok kuzucum öyle dimek istemedim amaaa:8:

Kalabalık değil daha diye şettiydimm:1:
hakikatten neden sessiz sakin buraa böylee:14:3 günde coşmşlarr geçmişi okuyum dedim bi araa yetemedm bıraktmm:27::27:
Ooooo maşallah neler yaptınız kızz eminim çok güzel geçmiştir
Tatlı yorgunluk bunlar cinconnn:27:

vallaa ankaraa çokk soğuktuu birde acaipp kar yağıyoduu 2 gün gezdikk sonraki günde evdeydikk öylee ben genelde dizine yattım uyudumm hepp en çok onu özlemiştimm hep uyudumm hattaa şikayetlendi uyumaya gelmişsin diyee:16::16:

Eee anlat hele gittin mi bugün doktoraa kızzz
Kanda baktıracağım demiştinnn

Back
X