• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kizlarimmmmm:49::49::49::49: bakiyorumda ben gece artik takilmicam diye sizde takilmiyorsunuzz:52::52::52::52:

:20::20::20::20::20::20: olmaz oylee cabukk toplaninnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52:

kizlarr yaaaa cokkk mutluyum bugun okulda ilk gunumdu cok guzel gectii,,,, sinif arkadaslarim hepsii cok iyi insanlar:16: haa bu arada sinifimda biri daha varr:27::27::27: erkek mi desem kadin mi desem bilemiyorum:1::1::1: travestiiiiiii:27::27::27:

ne okulu bu canim

hakikatten neden sessiz sakin buraa böylee:14:3 günde coşmşlarr geçmişi okuyum dedim bi araa yetemedm bıraktmm:27::27:

vallaa ankaraa çokk soğuktuu birde acaipp kar yağıyoduu 2 gün gezdikk sonraki günde evdeydikk öylee ben genelde dizine yattım uyudumm hepp en çok onu özlemiştimm hep uyudumm hattaa şikayetlendi uyumaya gelmişsin diyee:16::16:

Ayy sevgilinle miydin kızz:23::23: Döndün mü Allah kavuştursun şekerim:21:

Şaka yaptım annem ağlama ya kıyamam ben sana:16:
hakikatten neden sessiz sakin buraa böylee:14:3 günde coşmşlarr geçmişi okuyum dedim bi araa yetemedm bıraktmm:27::27:

vallaa ankaraa çokk soğuktuu birde acaipp kar yağıyoduu 2 gün gezdikk sonraki günde evdeydikk öylee ben genelde dizine yattım uyudumm hepp en çok onu özlemiştimm hep uyudumm hattaa şikayetlendi uyumaya gelmişsin diyee:16::16:

sınav yorgunluğu vardı desene üstünde
uyudun muuu:27::27:dur külahım öbür odada getiremde anlat başlamaya:9:

[video=youtube;saalGKY7ifU]http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU[/video]
ne güzel müzik degilmiii :46::46::46::46:

bittii sınavlaımm şükürr hattaa 3 gündürde sevgilimn yanındaydımm ama malesef bugün eve geldimm:14::14:senn napıyosun canım nasıl gidiyorr

bende seni sevmemiştim zaten içimden bi his 49 kilo olduğunu söyledidee:27::27::27:boş boş dolanmıyosunki cicimm nereye girip baksamm karşımdasınn:)))

iste can skntisindan dolaniyorummm:27::27:

selam kızçelerr :3::3::3:
selamm canımm hoşgeldinn
Ayy sevgilinle miydin kızz:23::23: Döndün mü Allah kavuştursun şekerim:21:
evett canım yaaa onunlaydm bugün eve geldimm:(aminn inşallahh 5 gün sonraa yinee yanmdaa olcakk:))
Şaka yaptım annem ağlama ya kıyamam ben sana:16:

sınav yorgunluğu vardı desene üstünde
uyudun muuu:27::27:dur külahım öbür odada getiremde anlat başlamaya:9:

yaa şimdii tamam hep uyumadm amaa genelde uyudum yanii:16:

Ajan tiwiiiiiiiii görev başına annem sana görev çıktı:27:

Yaklaşık 10 11 gündür hastalanmıyorum bu ayın 5i 6sı gibi hastalanmam gerekiyodu 30. İnternette çok araştırdım ama tatmin edici sonuçta bulamadım doğrusu belki siz yardım edebilirsiniz. 30 aralıkta erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik bende çamaşır vardı ancak o da boşalmadı çamaşır kaydımı hatırlamıyorum zevk suyu vajinama bulaşmış olabilirmi diye korkuyorum hamile kalmış olabilirmiyim acaba böyle :(

Tühh deme yaa eslemlivaa negatif mi çıktı hayırlısı neyse balım üzme kendini
Vuslatcığım hoşgeldin taze annecikkk:21:

Yaklaşık 10 11 gündür hastalanmıyorum bu ayın 5i 6sı gibi hastalanmam gerekiyodu 30. İnternette çok araştırdım ama tatmin edici sonuçta bulamadım doğrusu belki siz yardım edebilirsiniz. 30 aralıkta erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik bende çamaşır vardı ancak o da boşalmadı çamaşır kaydımı hatırlamıyorum zevk suyu vajinama bulaşmış olabilirmi diye korkuyorum hamile kalmış olabilirmiyim acaba böyle :(

madem korkuyosun neden yapiyorsun arkadasim kendinden emin degilsen...
stres yaptigin icin gecikmis olabilir...
sürtünmeyle hamile kalacagini sanmiyorum...
ama zevk suyudada spermler var hamilede olabilirsin olmayadabilirsin
gebelik testi yaptinmi yada saglik ocaginda kan testi yaptir anlasilir hamilemisin degilmisin...
yaslariniz kac merak ettim :51:

düzeltme:bi kismi yanlis okumusum sadece zevk suyuyla hamile kalma ihtimalin yok gibi...

Son düzenleme:
Back
X