• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

selaaaaaaaaammmmmm:16::16::16:
nasılsınız şekeleeerrr:49:
ablaaaaacımm hoşgeldinn özledimm seniii bebiş nasılll:16:
Esşemliva hamile mi diye test yaptıracaktıda onu sordum tatlım
eee nolmuşş nolmuşşşşş:9:
iste can skntisindan dolaniyorummm:27::27:
dolannmaa kızzz hareket etme fazlaa kilo alman lazımm:9::9:
Mrblar kızlarrr hoşgeldinizzz:54:
Çokk mutluyum bugünnn çok mutluyummmm:21:
Dualarınız sayesinde 2sınavım da fıstık gibi geçtii:46:
Ayrıca müthiş bi kar yağdıı, sınavlardan sonra deli gibi kartopu
oynadık okul bahçesindeeee:52::52:

ohhhh hayatt sana güzelozamann canımm hoşgeldinnn

Yaklaşık 10 11 gündür hastalanmıyorum bu ayın 5i 6sı gibi hastalanmam gerekiyodu 30. İnternette çok araştırdım ama tatmin edici sonuçta bulamadım doğrusu belki siz yardım edebilirsiniz. 30 aralıkta erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik bende çamaşır vardı ancak o da boşalmadı çamaşır kaydımı hatırlamıyorum zevk suyu vajinama bulaşmış olabilirmi diye korkuyorum hamile kalmış olabilirmiyim acaba böyle :(

Hamile değilsin kanımca:19: Stresten gecikmiştir...

Madem bu işi yapmışsın niye korkuyorsun,sonuçlarına katlanamayacağın birşeyi yapmamak lazım :20:

Yaklaşık 10 11 gündür hastalanmıyorum bu ayın 5i 6sı gibi hastalanmam gerekiyodu 30. İnternette çok araştırdım ama tatmin edici sonuçta bulamadım doğrusu belki siz yardım edebilirsiniz. 30 aralıkta erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik bende çamaşır vardı ancak o da boşalmadı çamaşır kaydımı hatırlamıyorum zevk suyu vajinama bulaşmış olabilirmi diye korkuyorum hamile kalmış olabilirmiyim acaba böyle :(

komikk sadce bir derdim vara git topic aç canımm...haa birdee bişeyi yapmadan önce düşünürsenzz sonrasındaa hindi gibi düşünmek ornda kalmazsınzz:47::47:

Tühh deme yaa eslemlivaa negatif mi çıktı hayırlısı neyse balım üzme kendini
Vuslatcığım hoşgeldin taze annecikkk:21:

:20::20::20:

Aleykümselamm:21:

Hoşgeldin ablaların sultanı:24:

hoşbuldukk canlarımm:16::16::16:

madem korkuyosun neden yapiyorsun arkadasim kendinden emin degilsen...
stres yaptigin icin gecikmis olabilir...
sürtünmeyle hamile kalacagini sanmiyorum...
ama zevk suyudada spermler var hamilede olabilirsin olmayadabilirsin
gebelik testi yaptinmi yada saglik ocaginda kan testi yaptir anlasilir hamilemisin degilmisin...
yaslariniz kac merak ettim :51:

düzeltme:bi kismi yanlis okumusum sadece zevk suyuyla hamile kalma ihtimalin yok gibi...

Erkek arkadaşımda aynı şeyleri söylüyo stresten korkudan böyle olduğunu düşünüyo ama ne biliyim işte kimi yerde okudum kalınabiliyomuş galba. İkimizde 19 yaşındayız.

Mrblar kızlarrr hoşgeldinizzz:54:
Çokk mutluyum bugünnn çok mutluyummmm:21:
Dualarınız sayesinde 2sınavım da fıstık gibi geçtii:46:
Ayrıca müthiş bi kar yağdıı, sınavlardan sonra deli gibi kartopu
oynadık okul bahçesindeeee:52::52:
Ohh ohh senin adına sevindim canım benim hadi gazan mübarek olsun tatlım
derin bir oh çeknişsindir
komikk sadce bir derdim vara git topic aç canımm...haa birdee bişeyi yapmadan önce düşünürsenzz sonrasındaa hindi gibi düşünmek ornda kalmazsınzz:47::47:

Aynen katılıyorum:40:

:62::62:Nerden geldi bu şarkı aklıma bilmiyorum ama taktım buna bugün:21::21::21:
:118::118::118:

[video=youtube_share;ZT7EEdLxKws]http://youtu.be/ZT7EEdLxKws[/video]

tweestiimm sen nerdesin kuzum iki gündür:29:
sınavların nasıl geçti tatlımm:21:

Erkek arkadaşımda aynı şeyleri söylüyo stresten korkudan böyle olduğunu düşünüyo ama ne biliyim işte kimi yerde okudum kalınabiliyomuş galba. İkimizde 19 yaşındayız.

Daha yaşlarınız çok küçük bence boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın
Sonradan çok pişman olursun
Çünkü insan ne için yaşar ki Namusu ve onuru için yaşar
Ona göre davran sende ailen için yada başkası için değil
İnsan ilk önce kendisi için taşımalı namusunu kendine olan saygısından dolayı

peki sonucuna korktugun birseyi neden yapiyorsun ?
simdi hamile olma ihtimalin yok gibi ama birdahakine daha ileri gitseniz hamile kalsan ne olacak o zaman...
sonradan pisman olacagin seyleri yapma,kimseyede o kadar cok güvenme belki seviyorsun tamam ama sevgi hersey degil malesef birgun birakir gider kalirsin ortada sabrin sonu selamettir az sabredinde herseyi zamaninda yasayin bosuna dememisler hersey zamaninda güzeldir diye tabi hayat senin hayatin ama sonuclar bazen senin istedigin gibi olmayabilir benden sana tavsiye:34:

Haklısınız doğru diyosunuz hepiniz zaten bi daha da böyle korktuğum şeyleri yapmam başıma ilk defa geliyo böyle bişey o yüzden korkuyorum ikimizde pişman olduk belkide hamile değilimdir ama bu korku yeter bize :(

Senin adına çok sevindim canımmm:21:

Saol tatlımm son 2 sınavım da güzel geçerse kurtuldummm:54:

eee nolmuşş nolmuşşşşş:9:

dolannmaa kızzz hareket etme fazlaa kilo alman lazımm:9::9:

ohhhh hayatt sana güzelozamann canımm hoşgeldinnn
Hoşbuldum kuzucuk :16: kalan sınavlar da bitince tam olarak rahatlicam:31:
Ohh ohh senin adına sevindim canım benim hadi gazan mübarek olsun tatlım
derin bir oh çeknişsindir

Aynen katılıyorum:40:

Saol tatlım rahatladım baya ama daha 2 tane varrr:31::31::48:

tweestiimm sen nerdesin kuzum iki gündür:29:
sınavların nasıl geçti tatlımm:21:

ablacımm sınavlarımm biter bitmezz hemencecikk sevgilmn yanınaa gittimm onunlaydım ordaa nete girmemee izin vermedii hep kadnlarr kulubüü diye trip attıı giremedmm:1::1:şimdii evimee geldimm tatiln tadını çıkartcamm senn naslsınn hala bulantn ouyormuu

Saol tatlımm son 2 sınavım da güzel geçerse kurtuldummm:54:

Hoşbuldum kuzucuk :16: kalan sınavlar da bitince tam olarak rahatlicam:31:

Saol tatlım rahatladım baya ama daha 2 tane varrr:31::31::48:

Ayy bu sınavlarr bitmez bu sınavlar offff:19:

Back
X