• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ablacımm sınavlarımm biter bitmezz hemencecikk sevgilmn yanınaa gittimm onunlaydım ordaa nete girmemee izin vermedii hep kadnlarr kulubüü diye trip attıı giremedmm:1::1:şimdii evimee geldimm tatiln tadını çıkartcamm senn naslsınn hala bulantn ouyormuu

hıımm sevgilinle hasret giderdin yanii:nazar::nazar:bende iyiyim tatlım bulantılarım ehh işte azaldı biraz :49:

Ah ablam ahh bekliyoruz bakalım o hayırlı zamanı,Rabbim isyan etmeden erdirsin muradımıza:16:

Allah'ın izniyle birgün size o müjdeyi vericem,hemide ikiz üçüz dördüz olarak gelecek bebişlerim:52:

Ayy bende bende bende istiyorummmmmmmmmmmm:52::52:

Ah ablam ahh bekliyoruz bakalım o hayırlı zamanı,Rabbim isyan etmeden erdirsin muradımıza:16:

Allah'ın izniyle birgün size o müjdeyi vericem,hemide ikiz üçüz dördüz olarak gelecek bebişlerim:52:

:53::53:üçüz-dördüzmü...:1:inşallah bitanem Mevlam gönlüne göre versin(amin):emir_bebek:

Ayy bende bende bende istiyorummmmmmmmmmmm:52::52:

İnşaallah gülüm:31: Ayy çocuk yuvasına döner burası o zaman,dördüz falan olursa ikimizinde,burdaki kızlar da yardım ederler artık..Benimkilerden birini uyutur,seninkine mama verirler falan filannn:35: Pöff olcak dimi,olcak olcak inanıyorum:49:

ablalarımm kardeşlerimmm canlarım ciğerlerimm ben gideyim yatayım çok yorgunmm uyuycamm hepinizi çokk öpüyorumm..eslemmcimm üzülmee bebegin haberini alıncaa bornozlarıı bendenn:))vuslatt ablamm sende bebişe ve kendinee çok iyi bakk cinsiyeti belli olunca haber ett banaa senn bebişinde bornozu bendenn:))mervecim seydacım ve melezgüzell kendinizee çok çok iyi bakınn:1:melezimm müzikle ders çalşılmazz dersi bırak adam gibi müziğini dinlee:1::1:tweetyyy sende fazla dolanmaa otur ymek yee kilo all:))unuttuğm varsaa affetsin yorgnluğuma versnn muckkk

Hoşbuldum kızlar sağolun :38:

Birşey sormak istiyorum canlarım sizlere..
Cuma akşamı eşim dönecek Allah'ın izniyle biliyorsunuz, Cumartesi günü de kayınvalidemin günü var yani akrabalar arsında yapıyoruz ilk çekilişte kayınvalidem çıkmış neyse bugün aradı beni C.tesi gün bana çıktı gelirsin işte hazırlık yaparız dedi. Normalde zaten giderim tabii ama 'anne cuma gecesi gelecek gökhan ben C.tesi eşimin yanından kalkıp güne katılamam' dedim. O da bozuldu sanki ama bozulmaya hakkı var mı? BEn yanlış birşey mi dedim sizce? sonrada dayanamadım aradım ben 'anne o zaman cuma günü gelirim bir ara börek, çörek vs ne yapılacaksa yaparım ama c.tesi gelmem' dedim. :26:

ablalarımm kardeşlerimmm canlarım ciğerlerimm ben gideyim yatayım çok yorgunmm uyuycamm hepinizi çokk öpüyorumm..eslemmcimm üzülmee bebegin haberini alıncaa bornozlarıı bendenn:))vuslatt ablamm sende bebişe ve kendinee çok iyi bakk cinsiyeti belli olunca haber ett banaa senn bebişinde bornozu bendenn:))mervecim seydacım ve melezgüzell kendinizee çok çok iyi bakınn:1:melezimm müzikle ders çalşılmazz dersi bırak adam gibi müziğini dinlee:1::1:tweetyyy sende fazla dolanmaa otur ymek yee kilo all:))unuttuğm varsaa affetsin yorgnluğuma versnn muckkk

Tamam kuzucum dinlen sen,iyi geceler Allah rahatlık versin..:16:

Canımm sağolasın,sadece bebişe almazsın bornoz dimi,eşiminkiyle benimkileri de yenilersin artık:1::1::1::1:

iyi geceler bitanem sende kendine iyi bak:16::16::54::54:
tmm bornoz sözünü untma :1::1:hava basarım memleketinden geldi diye:32:

iyi geceler fıstıım tatlı rüyalar :38:

Hoşbuldum kızlar sağolun :38:

Birşey sormak istiyorum canlarım sizlere..
Cuma akşamı eşim dönecek Allah'ın izniyle biliyorsunuz, Cumartesi günü de kayınvalidemin günü var yani akrabalar arsında yapıyoruz ilk çekilişte kayınvalidem çıkmış neyse bugün aradı beni C.tesi gün bana çıktı gelirsin işte hazırlık yaparız dedi. Normalde zaten giderim tabii ama 'anne cuma gecesi gelecek gökhan ben C.tesi eşimin yanından kalkıp güne katılamam' dedim. O da bozuldu sanki ama bozulmaya hakkı var mı? BEn yanlış birşey mi dedim sizce? sonrada dayanamadım aradım ben 'anne o zaman cuma günü gelirim bir ara börek, çörek vs ne yapılacaksa yaparım ama c.tesi gelmem' dedim. :26:

Canım yok boşver iyi demişsin sonuçta geçerli bir mazeretin var eşin gelmiş yani
ötesi var mı.saygısızlık ettiğini felan hiç düşünme sakın.cumadan yardım edecekmişsin zaten vicdanın rahat olsun bence

Tamam kuzucum dinlen sen,iyi geceler Allah rahatlık versin..:16:

Canımm sağolasın,sadece bebişe almazsın bornoz dimi,eşiminkiyle benimkileri de yenilersin artık:1::1::1::1:
öğrenci halimlee biraz zor olur sanırım ailecek ynilemekk amaa denerimm bebiş olsundaa onlar kolay:))
iyi geceler bitanem sende kendine iyi bak:16::16::54::54:
tmm bornoz sözünü untma :1::1:hava basarım memleketinden geldi diye:32:

unutmamm ablacım sözüm sözzz:))

Back
X