• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

bendee sıkıldımdaa bakınıyodum bualaraa iştee..napıyım yaa evde geldim tatil malumm burdadaa ekmek elden su gölden hımbıllaştım uykum geliyo hemencecikk:12::15:

evrenimmmmmmmmmmmm napıyonn senn yaaa özledimmm vallaaa:16::16:
bendee ya of surdan suraya gitmek istemiyorumm skldim ya hic birsey yokkkkkkkkkkkkkk :52:
cimcimelerrrr naberrrrr:52::52::52::52::52:
selam kankicannnnnnnnnn:38:
merhaba twest
evrenim
tweety_yteewt
nerelerdesiniz

selam kiz nasilsin bakiyim:13:

mrb canim nasilsin:16::16:

uyyyy yavrimmm evinemi gitmisss:16::16::16: tatilinin keyfini cikar bebem:54::54::54:
canimin iciiiiiiii bende seni cokkk ozledimmmm yaaaaa hemdeee cokkkkk:16::16::16::16::16:

kiz okula basladikk artik erkenden yatiyorumm..... birazdanda bisiler yiyip yatacam,,, sabah erkenciyizz:34::34:
nee okulu kızzz buu bi hafta bile olmadı neler neler değişmişş...
bendee ya of surdan suraya gitmek istemiyorumm skldim ya hic birsey yokkkkkkkkkkkkkk :52:

selam kankicannnnnnnnnn:38:

selam kiz nasilsin bakiyim:13:

selammmmmmm tatlii kankiiiiiiiii:16::16::16::16::16:

evrenim
tweety_yteewt
iyi diyelim iyi olalım

poh kız gebe tavşan sen nasılsın
özledim len seni tavşancık

selam canimcimmm:27:

isin kolayina kacmaz kiz tek tek allinti yap:27:
canım sen iste
alıntının kralını yapam sana

:3::3::3:
Bende hepinizi özledim
Bu gece burdayım anasını satam herif yattı dedim benim uykum yok yatmasam olur mu
Bişey demedi şükürr
Siziinim yani bu gece :27::27::27:

e ama ben kaçıyom kociş gelcek
12 buçukta
naparsın bakem
kız bizim bebi,ş
işallah bu cuma geliyo
oy pipili kuzum
yumuk yumuk bekliyodur çıkarsınlar beni diye heheh

canım sen iste
alıntının kralını yapam sana

e ama ben kaçıyom kociş gelcek
12 buçukta
naparsın bakem
kız bizim bebi,ş
işallah bu cuma geliyo
oy pipili kuzum
yumuk yumuk bekliyodur çıkarsınlar beni diye heheh

efferimmmm:13::13:

nee okulu kızzz buu bi hafta bile olmadı neler neler değişmişş...

tweestim 6 aydir is bulamadim mezun olmama ragmen bende 6 aydir evde cildirdim ve sukur kendime yeni bi okul yeni bi meslek buldum:16::16::16: hemsire olacaammm allah nasip edersee:27::27::27:

neyse kuzularrr evren kacar sabah erkenden kalkarr... size hos sohpetlerrr muckkkkkklarrrr:54::54::54::54:

tweestim 6 aydir is bulamadim mezun olmama ragmen bende 6 aydir evde cildirdim ve sukur kendime yeni bi okul yeni bi meslek buldum:16::16::16: hemsire olacaammm allah nasip edersee:27::27::27:

neyse kuzularrr evren kacar sabah erkenden kalkarr... size hos sohpetlerrr muckkkkkklarrrr:54::54::54::54:

iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN:3:

kızlar hepinize iyi geceler
[video=youtube_share;fZVCfE5Pb7o]http://youtu.be/fZVCfE5Pb7o[/video]

Kizlar bakıyorum ben geceleri bıraktıktan beri kimse gelmez olmuş geceleri:27: :27::27:

Back
X