• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Aa ayva mı yiyosun abla,yanaklarını da bastır bebiş gamzeli olsun:21:

Ben bu ay hamile olurum belki diye,ayva yerken öyle yapmıştım ama tutmadı:24:

Merveee hasta oldum kız bugün:19:

EE DAHa iyi işte eslemciğim zaten hamile değildin belli
Bari için sökülsün adet gelmeyince kist yapıyor biliyorsun yanş

Neredee anacım daha şark görevimiz var bizim kim bilir nereye çıkacak:43:
A iyi bari üzülmüştün o kadar valla fos çıktı desene evet kırgınlık iyi değil
Bende sevmem şu üç günlük dünyada vallla

Canım benim Rabbim gönlünüze göre versin..

Sorma üzüldüm,dedikodu yapıyo gibi olcam şimdi ama inan herkes çok dengesiz:37::37:

Anlamadım gitti şu insanları,herkes atıp tutuyo birbirinin hakkında:20:

Neyse ya bananee:1::1:

EE DAHa iyi işte eslemciğim zaten hamile değildin belli
Bari için sökülsün adet gelmeyince kist yapıyor biliyorsun yanş

Haklısın tatlım,gelir inşaallah devamı..:18:

Canım ben şimdi düzensizlikten doktora gidecektim..Doktora gidersem muayene nasıl oluyo,anlamışsındır ne sormak istediğimi:18:

Canım benim Rabbim gönlünüze göre versin..

Sorma üzüldüm,dedikodu yapıyo gibi olcam şimdi ama inan herkes çok dengesiz:37::37:

Anlamadım gitti şu insanları,herkes atıp tutuyo birbirinin hakkında:20:

Neyse ya bananee:1::1:

Haklısın canım benim insanlar çok yüzsüz vefasız olmuş artık
Aman boşver gıybet yapıp günaha girmeyelim
Zaten yeterince günahım var:50:

Canım ben şimdi düzensizlikten doktora gidecektim..Doktora gidersem muayene nasıl oluyo,anlamışsındır ne sormak istediğimi:18:

Alttan muayene eder işte
hazırlıklı gidersin canım temiz temiz aleti var onunla giriş yapıp muayene ediyor
Hiç acımıyor ama korkmana hiç gerek yok

yarın kurbanım için hediye almaya çıkıcamm:46:
mervecimm sen hediye çekilişine katılmışmıydın:26:

ayvanın bebeğin yüzünü güzelleştirdiğini biliyorumda :emir_bebek:
gamze olayını bilmiyordum bakk:44::44:
aahaandaa bastırdııımm:1::1:

Bastır bastır iki yanağınıda bastır,gamzeli gamzeli olsun:1::1:

Canım bak bide şey duydum:1: Hamilelikte muz yersen bol bol,çocuk çok neşeli olurmuş..Bizim komşunun oğlu var,aman Allah'ım nasıl neşeli komik afacan bambaşka bişey ya,ölüyom gülüşüne hastayım resmen,kadın bol bol muz yediğini söylemişti :27: :27: Çokta çapkın hee,benle evlencekmiş ben eşimi bırakcakmışım(Allahım korusun), beni alcakmış:52::52:

Hurma da çok sağlıklıymış canım,hem doğumu kolaylaştırırmış hemde çocuğa faydalıymış..

Ay ben bunları kime anlatıyorum ki,üç çocuk annesi tecrübelidir tabi:16::16:

Son düzenleme:
yarın kurbanım için hediye almaya çıkıcamm:46:
mervecimm sen hediye çekilişine katılmışmıydın:26:

Yok vuslat ablacığım ben hastaydım o sıralar hiç giremiyordum
Kısmet olmadı yani anlayacağın

Son düzenleme:

korkma canım yaa inan hiç birşey hissetmiyorsun sadece hafif soğukluk hissdiyorsun:31:

Alttan muayene eder işte
hazırlıklı gidersin canım temiz temiz aleti var onunla giriş yapıp muayene ediyor
Hiç acımıyor ama korkmana hiç gerek yok

Bende bundan korkuyodum işte ya..Canım ben tavsiye üzerine bir doktora gidicem,erkekmiş doktor..Öyle hiç alttan muayene etmiyormuş..Sence alttan bakmadığı halde, yine de yapar mı öyle muayene bana,kız benim canım çok tazedir ya dayanamam acıya,hemde utanırım..

Bende bundan korkuyodum işte ya..Canım ben tavsiye üzerine bir doktora gidicem,erkekmiş doktor..Öyle hiç alttan muayene etmiyormuş..Sence alttan bakmadığı halde, yine de yapar mı öyle muayene bana,kız benim canım çok tazedir ya dayanamam acıya,hemde utanırım..

Ya hiç kadın doğum doktoruna gidipde üstten muayene ettikleri olmadı beni
Seni mecburen alttan muayene eder.erkek diye hiç çekinme sakın erkek doktorlar daha iyi oluyor valla
Daha anlayışlı oluyorlar.canım inanki acıyacak hiçbir şey yok hissetmiyorsun bile

Bastır bastır iki yanağınıda bastır,gamzeli gamzeli olsun:1::1:

Canım bak bide şey duydum:1: Hamilelikte muz yersen bol bol,çocuk çok neşeli olurmuş..Bizim komşunun oğlu var,aman Allah'ım nasıl neşeli komik afacan bambaşka bişey ya,ölüyom gülüşüne hastayım resmen,kadın bol bol muz yediğini söylemişti :27: :27: Çokta çapkın hee,benle evlencekmiş ben eşimi bırakcakmışım(Allahım korusun), beni alcakmış:52::52:

Hurma da çok sağlıklıymış canım,hem doğumu kolaylaştırırmış hemde çocuğa faydalıymış..

Ay ben bunları kime anlatıyorum ki,üç çocuk annesi tecrübelidir tabi:16::16:

muzu duymadım canım ama ayva kavun hurma rivayet edilen hadislerden biliyorum
birde elma vardı doğumu kolaylaştıran:49:evet canım çocuk psikolojisini anlayabilmek için
güzel yetiştirebilmek için çocuk gelişimi ve psikolojisi kitaplarına bayağı gömülmüştüm:emir_bebek:

Seni mecburen alttan muayene eder.erkek diye hiç çekinme sakın erkek doktorlar daha iyi oluyor valla
Daha anlayışlı oluyorlar.canım inanki acıyacak hiçbir şey yok hissetmiyorsun bile

Hmm,kaçış yok yani...

Canım bu doktor alttan muayene etmiyo dedikleri için gideyim demiştim ama,çok iyiymiş zaten,inançlı falan,o yüzden tercih ettim bunu..

İnşaallah hissetmem ya,ama işte korku bu yerleşiyo beyne..Mesela diş çektirecektim lisedeyken,uyuşturuldu falan buna rağmen dişçinin parmağını ısırmışım biliyo musun:53::1::1::1: Dişimi çektikten sonra,bana parmağını göstermişti,ne gülmüştüm ya:52:

Evliyken yine gittik dişçiye,doktora bende panik atak var bayılcak gibi oluyom,acımaz dimi dedim,oda korktu garibim bayılıyo musun demişti,bakışları aklımda :37::1::1:

birde elma vardı doğumu kolaylaştıran:49:evet canım çocuk psikolojisini anlayabilmek için
güzel yetiştirebilmek için çocuk gelişimi ve psikolojisi kitaplarına bayağı gömülmüştüm:emir_bebek:

EE bu Son bebe çok şanslı oalcak desene
Senin tecrübelerinle harmanlanacak ne şanslı olur maşallah snein gibi bilinçli anne:nazar:
Tekne kazıntısı:9:

Aa bende onları duymamıştım ablacım,sağol söylediğin için,belki bigün benimde işime yarar inşaallah:49:

üstten nasil olacak muayne hersey altta...
korkulacak birsey yok ama insan utaniyor ister istemez:17::17:

Back
X